6 ilçede temayül yoklaması yapılacak

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Yönetimi tarafından yapılan yazılı açıklamada 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimler öncesi yapılan kamuoyu anketlerinin değerlendirildiği belirtildi.

GÜNDEM 9.12.2013 16:54:00 0
 6 ilçede temayül yoklaması yapılacak
KAMUOYU ANKETİ YÖNETEMİ KULLANILDI
Tekirdağ İlçeleri Belediye Başkan Adaylarının belirlenmesinde yöntem olarak Kamuoyu anketlerinin öne çıktığı belirtilen açıklamada “28 Kasım 2013 Perşembe günü Ankara’da Genel Merkez’de Kamuoyu Anketleri Değerlendirme Toplantısı yapıldı. Toplantıya CHP Yerel Seçim Komisyonu üyeleri, CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Palabıyık ve CHP Tekirdağ Milletvekilleri katıldı. Toplantıda alınan tavsiye kararları doğrultusunda, 5 İlçede partimiz adayları belirlendi. 6 İlçede de Temayül Yoklaması yapılması kararı alındı” ifadelerine yer verildi.
 
 5 İLÇE ADAYI BELİRLENDİ
CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı’nın belirlenmesinde diğer Büyükşehirlerde olduğu gibi insiyatifin Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nda olduğu belirtilen açıklamada, “6 Aralık Cuma günü yapılan son MYK Toplantısı’ya, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu başkanlık etti. Toplantıda 28 Kasım 2013 Perşembe günü alınan tavsiye kararları doğrultusunda 5 ilçe adayı belirlendi, 6 ilçede de Temayül Yoklaması kararı alındı. Bu açıklamalar çerçevesinde 6 ilçemizde Temayül Yoklaması yapılacaktır. Temayül Yoklaması tarihi önümüzdeki günlerde kamuoyu ve partililerimizle paylaşılacaktır” denildi.
 
Haber / Kübra ÖZAYDIN