Erdoğan, “Hastalarımız ambulans helikopterlerle taşınıyor”

Trakya Turu kapsamında dün Kırklareli’nde Toplu Açılış Töreni’ne katılan ve burada halka hitap eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, akşam saatlerinde özel helikopteri ile Tekirdağ’a geldi.

GÜNDEM 6.12.2013 20:50:00 0
 Erdoğan, “Hastalarımız ambulans helikopterlerle taşınıyor”
EŞİ VE KIZIYLA BİRLİKTE GELDİ
Başbakan Erdoğan’ın, eşi Emine Erdoğan ve kızı Sümeyye Erdoğan ile katıldığı yemeğe Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu da katıldı. Helikopter ile sahildeki askeri alana iniş yapan Erdoğan, helikopter alanında Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, eşi Hatice Nur Yerlikaya, Milletvekilleri Ziyaeddin Akbulut, Özlem Yemişçi, Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç ve il protokolu tarafından karşılandı.
 
BÜTÜN HASTANELERİMİZ EMRİNİZDE
Tekirdağ’da Valilik tarafından Ramada Otel’de onuruna verilen yemeğe katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Trakya’da şehir hastanesi olarak ilk yatırımlarını Tekirdağ’da yapacaklarını ifade etti. Tekirdağlıların artık sağlık hizmetleri için İstanbul’a gitmek zorunda kalmayacağını sözlerine ekleyen Başbakan Erdoğan, “Tekirdağ’da bu sorun çözülecek. Artık ambulans helikopterlerle hastalarımızı taşıyoruz. Jet ambulanslarla hastalarımızı taşıyoruz. Bütün hastanelerimiz emrinizde” diye konuştu. Başbakan ve beraberindekiler karşılama töreninin ardından geceyi geçireceği Ramada Otel’e geçti. Bugün Tekirdağ’daki programının ardından saat saat 13.00’da Çerkezköy’e gelecek olan Başbakan Erdoğan , Kapalı Pazar yeri yanında hazırlanan alanda halka seslenecek. Erdoğan’ın burada Çerkezköy Belediye Başkan Adayı’nıda açıklaması bekleniyor.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ