Mandalı, “Seçim değil, hizmet yarışındayız”

Dere ıslah çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Biz seçim yarışında değil hizmet yarışındayız” dedi.

GÜNDEM 5.12.2013 11:39:00 0
 Mandalı, “Seçim değil, hizmet yarışındayız”
BU TÜR PROJELERİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ
Dere ıslahı projesinin tamamlanması ile ilçe içerisinden geçen derelerin modern bir görünüme kavuşacağını ifade eden Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Ayrca ilçemizde, ekonomi, kaliteli eğitim, modern sağlık hizmetleri ve sosyal imkânların geliştirilmesi yönünde çalışmalarımız devam edecek. Biz belediye olarak, ilçemizin gelişmesi adına her zaman bu ve benzeri projelerin takipçisi olacağız” dedi.
 
PROJELERİMİZİ BİR BİR HAYATA GEÇİRİYORUZ
Son yıllarda çok büyük ve önemli hizmetler yaptıklarını öne süren Başkan İrfan Mandalı, “Diğer projelerimizi de bir bir hayata geçirmeye devam ediyoruz. Bunlardan biri de Dere Islah projesidir. Derelerimizin ıslah çalışmasının tamamlanmasıyla birlikte, burada ikinci bir çalışma başlatarak dere kenarına halkımızın kullanımına yönelik sosyal içerikli bir park alanı kazandıracağız. Bu park alanında; yürüyüş parkuru, şelale, oyun grupları, fitnes spor aletleri, dinlenme yerleri ve kamelyalar yer alacak” dedi.
 
GECE GÜNDÜZ ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Çiçeği burnunda ilçe Kapaklı’da ikamet eden vatandaşların tüm hizmetlerin en iyisini hak ettiğini dile getiren Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Bizler yerel yönetim olarak yüklendiğimiz sorumluluğun farkındayız. Bu sorumluluk bilinci ile vatandaşlarımız için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Biz seçim yarışında değil hizmet yarışındayız” ifadelerini kullandı.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ