Öğrencilere “Madde Bağımlılığı” semineri verildi

Edirne Emniyet Müdürlüğü ile Edirne Belediyesi işbirliğinde yürütülen 'Cansuyu projesi' kapsamında Edirne 80. yıl Anadolu Lisesi öğrencilerine, madde bağımlılığı ile mücadele için bilgilend

GÜNDEM 4.12.2013 19:47:00 0
 Öğrencilere “Madde Bağımlılığı” semineri verildi
KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN UZAK DURUN
Edirne Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlar Müdürlüğünden Polis memuru Hatice Barışıkdemir, polis memuru Kudret Kaygısız ile Edirne Belediyesi Aile ve Evlilik Danışmanlığı Birimi personellerinden Uzm. Psikolojik Danışman Esra Selvi, Edirne 80. yıl Anadolu Lisesi öğrencilerini ziyaret ederek gençlerin her türlü madde ve kötü alışkanlıklardan uzak durmasının önemiyle ilgili bilgi verdiler. 80. Yıl Anadolu Lisesi öğrencileri Emniyet ve Belediye personeline konunun hassasiyetiyle ilgili sorular yönelterek büyük ilgi gösterdiler.
 
ARKADAŞLARINIZI İYİ SEÇİN
Uzm Psk. Danışman Selvi, konuşmasında "Bir kereden bir şey olmaz demek aslında çok şey olur demektir. Kötü alışkanlıklar ilk DEneme ile başlar, önemli olan o ilk denemenin yapılmamasıdır" dedi. Polis Memuru Barışıkdemir ise, gençlere arkadaşlarını iyi seçmeleri gerektiğini vurguladı. Her türlü kaçak ürün ve bağımlılık yapan maddelerin finans kaynağının terör ve terör örgütleri olduğunu belirten Barışıkdemir, gençleri uyanık olmaya davet etti. Okul idaresi ve öğretmenleri yapılan çalışmadan dolayı Emniyet ve Belediye personellerine teşekkür ederek seminerlerin devamının yapılmasını talep ettiler.
 
Haber / Kübra ÖZAYDIN