Mandalı, “Doğru projelerle halkımızın karşısındayız”

Kapaklı Belediyesi tarafından Gaziosmanpaşa Caddesi ve Cumhuriyet Caddesi’nden gerçekleştirilen aydınlatma projesi kapsamında çalışmalar aralıksız sürüyor.

GÜNDEM 3.12.2013 20:55:00 0
 Mandalı, “Doğru projelerle halkımızın karşısındayız”
YÜZDE 65 ENERJİ TASARRUFU SAĞLANACAK
Gaziosman Paşa Caddesi ve Cumhuriyet Caddesi’ne daha modern görünüm kazandırmak amacıyla değişik renk ve dekoratif aydınlatma direklerinin yolun her iki tarafına da dikildiğini ifade eden Kapaklı Belediyesi yetkilileri, yeni aydınlatma direkleri sayesinde hem yüzde 65 enerji tasarrufu sağlandığını, hem de caddelerin daha çok aydınlatılmasının sağlanacağını belirtti. Çalışmanın bölge halkı tarafından büyük beğeni topladığını söyleyen yetkililer, “Gaziosmanpaşa Caddesi ve Cumhuriyet Caddesi Gece adeta görsel bir şölene ev sahipliği yapıyor” açıklamalarında bulundu.
 
İLÇENİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRMEYE DEVAM EDİYORUZ
Görev süresi boyunca belediye olarak hizmet seferberliğinde her geçen gün daha da güçlendiklerini belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. İlçenin çehresini değiştirmeye devam ediyoruz. Bu projemizde ilçemiz girişindeki kavşağımızdan başlayarak Gaziosmanpaşa Caddesi boyunca 32 adet tekli dekoratif aydınlatma direği Yıldızkent Aile sağlık merkezi önüne kadar karşılıklı konuldu. 12 adet çift taraflı dekoratif aydınlatma direği ise Cumhuriyet Caddesi orta refüjünden başlayarak cadde bitimine kadar konuldu. Ayrıca çevre düzenlemeleri ve kaldırım yenileme çalışmaları tamamlandıktan sonra mevcut caddelerimizde asfalt yol yapım çalışmalarına başlanacak'' ifadelerini kullandı.
 
HALKIMIZ HİZMETLERİN HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAYIKTIR
Gerek ilçe kimliğini ön plana çıkarması, gerekse Kapaklı’yı görsel olarak bölgenin en önemli yerlerinden biri haline getirmesi amacıyla aydınlatma direklerinin seçiminin özenle yapılması gerektiğini kaydeden Başkan Mandalı, “Seçim yapılırken amaca uygunluk, kullanışlılık, estetiklik, dayanıklılık, ekonomiklik ve çevre uyumluluk gibi hususlar ön plana çıkar. Biz bunların hepsini düşünerek doğru zamanda doğru projelerle halkımızın karşısındayız. Unutmayalım ki aydınlık şehirler yaşam kalitesini arttırır. Halkımızından aldığımız güç ve hayırduaları ile çalışmalarımıza devam edeceğiz. Halkımız hizmetlerin her şeyin en iyisine layıktır” açıklamalarında bulundu.
 
Haber / Asim YAVUZ