Demirbağ, “Başbakanımız 7 Aralık’ta Çerkezköy’de”

AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı, önceki akşam saat 18.30’da Şanlıurfa Restaurant’ta düzenlenen yemekte Belediye Başkan Aday Adayları ve basın mensupları ile bir araya geldi.

GÜNDEM 3.12.2013 18:42:00 0
 Demirbağ, “Başbakanımız 7 Aralık’ta Çerkezköy’de”
BAŞBAKANIN TRAKYA GEZİSİ KIRKLARELİ’NDE BAŞLAYACAK
Yemeğe, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, AK Parti Tekirdağ İl Yönetim Kurulu Üyesi Sait Yazı,  AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayları, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Gökhan İnce ve ilçe yönetimi katıldı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 7 Aralık Cumartesi günü gerçekleştirecek olan Çerkezköy programı hakkında bilgi veren AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, “Başbakanımız, 6 Aralık’ta Kırklareli’nde olacak. Kırklareli’ndeki programın ardından akşam Tekirdağ’a geçecek. 7 Aralık saat 11.00’da Tekirdağ Valiliği önünde toplu açılışlar yapacak. Saat 13.00’da da Çerkezköy’e gelecek” dedi.
 
BAŞBAKANIMIZA İLÇEMİZLE ALAKALI DOSYA SUNACAÐIZ
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Çerkezköy’deki programın Belediye Meydanı’nda gerçekleştirilebileceğini söyleyen Demirbağ, “Çerkezköy’de gerçekleştireceği toplu açılışlar ve konuşmanın ardından Başbakanımız saat 15.00’da Çorlu’da olacak. Başbakan Erdoğan akşam Çorlu’da iş adamları ile yemekte bir araya gelecek” dedi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 8 Aralık’ta da Edirne’de olacağını söyleyen Demirbağ, “Çerkezköy ile ilgili bir dosya hazırlayıp başbakanımıza sunacağız” ifadelerini kullandı. 
 
Haber / Asim YAVUZ