Kırklareli Belediyesi araç filosunu güçlendirdi

Kırklareli Belediye Başkanlığı hizmet araçlarına her geçen gün bir yenisini eklemeye devam ediyor. Kırklareli Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan'ın göreve geldiği günden bu güne kadar gösterdi?

GÜNDEM 3.12.2013 16:54:00 0
 Kırklareli Belediyesi araç filosunu güçlendirdi
BELEDİYENİN YÜKÜ HER GÜN ARTIYOR
Belediye İtfaiye Müdürlüğünde kullanılmak üzere 1 Adet İtfaiye aracı ile Park ve Bahçeler Müdürlüğünde kullanılmak üzere 1 Adet Kamyonet, "Bu Araçlar Kırklarelili Vatandaşların Katkılarıyla Alınmıştır" adı altında Vilayet Meydanında sergilendi. Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan; "Yaşayanların ayrılacağını hissedeceği bir Kent yaratmak yolunda yeni araçlarımız halkımıza hayırlı olsun. Kırklareli'de hizmet verme konusunda belediyenin yükü her gün artıyor. Belediye Başkanlığının yapılacak hizmete göre her zaman hazır durumda olması için araç filosu sürekli genişletilmektedir. Bu nedenle İtfaiye Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze araçlarımız alınıp, teslim edildi" dedi.
 
ÇALIŞMALARIMIZA ARALIKSIZ DEVAM EDİYORUZ
Hizmet döneminde özveri ve yoğun çalışma temposu ile birlikte araç filosunun paralel olarak genişletildiğini kaydeden Başkan Çağlayan, "Vatandaşlarımızın belediye hizmetlerinden maksimum derecede yararlanmalarını sağlamak adına çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Kırklareli vatandaşlarımıza kaliteli hizmet verme adına aldığımız araçlarımız son olmayacaktır" dedi.
 
Haber / Kübra ÖZAYDIN