Karagöz, “Engelsiz bir Türkiye için bir şeyler yapmalıyız”

Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi Okul Aile Birliği önceki gün saat 19.00’da Güneşler Otel’de geleneksel hale getirdikleri “Eğitim Her Engeli Aşar” yemeğinin ikincisini düzenledi.

GÜNDEM 1.12.2013 18:57:00 0
 Karagöz, “Engelsiz bir Türkiye için bir şeyler yapmalıyız”
OKULU YAPTIRIP İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN HİZMETİNE SUNDUK
Okulu yaptıran hayırseverler Serkan-Müjgan Karagöz çiftine teşekkür ederek konuşmasına başlayan Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi Müdürü Serdar İş, katılımlarından dolayı tüm davetlilere teşekkür etti. Engelliler için bir araya geldiklerini belirten Serkan Karagöz ise pırıl pırıl beyinlerin engelleri nedeniyle çalışma hayatının dışına atılmasının utanç verici olduğunu ifade etti. Yeni bir dünya kurmak gerektiğini kaydeden Karagöz, “Engelsiz bir Türkiye için bir şeyler yapmalıyız dedik ve bu okulu yaptırıp ihtiyaç sahiplerinin hizmetine sunduk. Biz bu birlikteliğin burada kalmamasını devam etmesini istiyoruz” dedi.
 
ONLARA YAPTIĞIMIZ YARDIMLARI KENDİMİZE YAPTIĞIMIZI DÜŞÜNMELİYİZ
Bir kıvılcım yaktıklarını ve bu kıvılcımın büyüdüğünü söyleyen Okul Aile Birliği Başkanı Müjgan Karagöz de “Bu kıvılcım büyüdü ve içi sevgi ve şefkat dolu olan bir eğitim topuna dönüştü. Onlara yaptığımız yardımları kendimize yaptığımızı düşünmeliyiz. Çünkü hepimiz birer engelli adayıyız” dedi. Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ın eşi Füsun Kubilay da özel eğitim ve uygulama merkezini ilçeye kazandıran Karagöz çiftine teşekkür etti. Konuşmaların ardından müzik eşliğinde devam eden gecede çekiliş yapılarak katılımcılara çeşitli hediyeler verildi. Geceden elde edilecek gelirle, okulda öğrencilerin ihtiyaçları karşılanacak. “Eğitim Her Engeli Aşar” yemeğine Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ın eşi Füsun Kubilay, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’in eşi Nuran Ertem, Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi Müdürü Serdar İş, Okul Aile Birliği Başkanı Müjgan Karagöz, hayırsever Serkan karagöz, okul aile birlik yönetimi ve çok sayıda davetli katıldı.
 
Haber / Asim YAVUZ