Kırklareli’nde Ehl-i Beyt konseri verilecek

Çorum Ortaköy Müftüsü iken Kırklareli il Müftü Yardımcılığı’na atanan Adnan Zeki Bıyık, yeni görevine başlar başlamaz kültür faaliyetlerine start verdi.

GÜNDEM 1.12.2013 18:52:00 0
 Kırklareli’nde Ehl-i Beyt konseri verilecek
Kırklareli il Müftü Yardımcısı Adnan Zeki Bıyık Ehl-i Beyt konulu ilk konserini sanatçı kişiliği olan Merkez Hızırbey Camii Müezzini Necmettin Ötün ile birlikte verecek.
 
TASAVUF MÛSİKÎSİ KONSERİ VERİLECEK
Kırklareli Hızırbey Eğitim Vakfınca Muharrem Ayı etkinlikleri kapsamında Ehl-i Beyt Sevgisi ile ilgili olarak program icra edilecek. Programda Ehl-i Beyt muhiplerinden Süleyman Dede bir konferans verecek. Akabinde kamuoyunda Sıradışı, sanatçı müftü olarak bilinen Kırklareli İl Müftü Yardımcı Adnan Zeki Bıyık ve Hızırbey Camii Müezzini Necmettin Ötün birlikte tasavuf mûsikîsi konseri verecek. Programa ayrıca TRT sanatçısı Kasidehan Bilal Demiryürek, Kerbela Kasidesi ile renk katacak. Konser programında sanatçılara Grup Tekbir sazları eşlik edecek. Kırklareli Valisi ve Rektör başta olmak üzere büyük bir halk kitlesinin katılacağı beklenen konser ve konferans programı 4 Aralık 2013 saat 20.00’da rektörlük salonunda gerçekleştirilecek.
 
Haber / Emine LALE