İriş, “Her türlü olanağı sağladık”

Avrupa KOBİ Haftası çerçevesinde, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) ve Küçük Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Edirne Hizmet Merkez Müdürlüğ

GÜNDEM 1.12.2013 18:46:00 0
 İriş, “Her türlü olanağı sağladık”
BİLGİLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLENDİ
ETSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kadir İriş, ticaret erbabının, Edirne iş dünyasının çatı kurumu niteliğindeki ETSO’nun can damarı, baş tacı olduğunu ifade etti. İriş, ETSO’nun küçük ya da orta ölçekli, tüm yatırımları ve yeni girişimleri desteklediğini ve mevcut işletmelerin varlığını sürdürmeleri için her türlü olanağı sağladıklarını söyledi. KOSGEB Merkez İl Müdürlüğü ile de çalışmalar yürüttüklerini söyleyen İriş, iş yoğunluğu sebebiyle her zaman toplantılara katılamayan Oda Üyelerine firma ziyareti gerçekleştirildiğini ve ziyaretler esnasında KOSGEB Hizmet Merkez Müdürü Bedri Döngel'le birlikte yerlerinde bilgiler verildiğini belirtti.
 
ÜYELERİN KOSGEB DESTEKLERİNDEN FAYDALANMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ
KOSGEB Edirne Merkez Müdürü Bedri Döngel, KOBİ'ler için KOSGEB'in üzerine düşen görevi yerine getirmeye hazır olduğunu belirterek,“Geliştirdiğimiz teknik altyapımız ve personel kadromuzla Edirne'nin KOSGEB desteklerinden azami derecede faydalanması için çalışıyoruz” dedi. Konuşmaların ardından KOSGEB Edirne Hizmet Merkezi KOBİ Uzmanı Gülden Uslu katılımcılara KOSGEB faaliyetleri hakkında bilgi verdi. KOSGEB Başkanlık Müşaviri Aynur Odaman 'İşletmelerin Devri Avrupa Birliği ve Türkiye Çalışmaları', Makro Danışmanlık Firması sahibi Doğan İncesulu 'Aile İçi Devire Hazırlık' ve CGS Center İnsanlık Kaynakları Koordinatörü Aytuğba Baraz KOBİ'lerde Sürdürülebilirlik konularını içeren sunum gerçekleştirerek katılımcılara bilgiler verdiler.
 
Haber / Emine LALE