2013’ün en başarılı siyasetçisi Akbulut seçildi

Ankara'da yayın yapan Mebus Haber Dergisi tarafından düzenlenen Türkiye’ye Hizmet Edenler Geleneksel Ödül Töreni’nde AK Parti Tekirdağ Milletvekili T. Ziyaeddin Akbulut, ''Yılın En Başarılı Siyasetçisi '

GÜNDEM 1.12.2013 16:30:00 0
 2013’ün en başarılı siyasetçisi Akbulut seçildi
ÖDÜLLER TÖRENLE VERİLDİ
Mebus Haber Dergisi okurlarının gönderdiği elektronik posta, mektup ve anketlerle yılın devlet adamı, siyasetçisi, milletvekili, belediye başkanları, işadamları, gazetecileri, TV muhabirleri ve sanatçılarını belirledi. Mebus Haber Dergisi okurlarının oylarıyla belirlenen ''Yılın En Başarılı Siyasetçisi'' ödülünü Tekirdağ Milletvekili ve TBMM Akdeniz Parlamenter Asamblesi Türk Grubu Başkanı T.Ziyaeddin Akbulut Ankara'da Holiday Inn Otel'de yapılan törenle aldı.
 
ONUR VE GURUR DUYDUM
Birçok politikacı, belediye başkanları, basın mensupları ve sanatçılarının yoğun katılımıyla gerçekleşen ödül töreni çok renkli görüntülere sahne oldu. Çalışan, üreten ve başarılı icraatları olan kişileri ödüllendirerek, başarılarını ve çalışmalarını kamuoyu takdiri ile motive etmek amacıyla her yıl geleneksel olarak düzenlenen Türkiye’ye Hizmet Edenler Geleneksel Ödül töreninde Akbulut, “Yılın En Başarılı Milletvekili” ödülünü Mebus Haber Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Mine Dinçer’in elinden aldı. Akbulut “Böylesine anlamlı bir ödülü almaktan büyük onur ve gurur duydum. Başta Tekirdağ’lı hemşerilerimiz olmak üzere bizleri her zaman destekleyen herkese, beni bu ödüle layık gören Mebus Haber Dergisi ve değerli okurlarına yürekten teşekkür ediyorum" dedi.
 
Haber / Asim YAVUZ