Eşinin yemin törenine katılamadı

Asker eşinin İstanbul'daki yemin törenine gitmek için Çanakkale'den yola çıkan Hülya Akın Aydın, Malkara’da meydana gelen kazada hayatını kaybetti. Kazada 4 kişi de yaralandı.

GÜNDEM 29.11.2013 14:43:00 0
 Eşinin yemin törenine katılamadı
1 KİŞİ ÖLDÜ 4 KİŞİ YARALANDI
Kaza, D-110 karayolu üzerinde hafif ticari araç sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İstanbul'daki askerlerinin yemin törenine katılmak üzere 17 FC 550 plakalı araç ile Çanakkale'den yola çıkan aile, D-110 karayolu Alaybey köyü girişi yakınlarında araç sürücüsü Murat Acar'ın (32) direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı. Kazada araç sürücüsü Murat Acar ve araç içerisinde bulunan Osman Akın (57), Berra Acar (7), Süheyla Akın (56) yaralanırken, asker eşi Hülya Akın Aydın (25) ise hayatını kaybetti.
 
OTOPSİ YAPILMAK ÜZERE MORGA KALDIRILDI
Yolda seyir halinde olan diğer sürücülerin olayı görmelerinin ardından hemen 112 sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince yaralılar Malkara Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, Hülya Akın Aydın'ın cesedi ise olay yerinde yapılan incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Polis ekiplerince araç üzerinde yapılan inceleme sonrası hurdaya dönen araç kurtarıcı ile otoparka çekilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 
Haber / Gökhan TEKER