Valizden 5 kilo eroin çıktı

Edirne ve Keşan jandarmasının Esenler Otogarı’nda yaptığı operasyonda bir yolcunun bavulunda 3 kilogram eroin ele geçirildi.

GÜNDEM 28.11.2013 13:44:00 0
 Valizden 5 kilo eroin çıktı
PİYASA DEÐERİ 100 BİN TL
Edinilen bilgiye göre, Van’ın Başkale ilçesinden eroin getirileceği istihbaratı alan Edirne İl Jandarma ve Keşan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, düzenledikleri operasyonla İstanbul Esenler Otogarı’ndan otobüsten inen 35 yaşındaki A.K.’yi yakaladı. A.K.’nin çantasında yapılan aramada 3 kilogram eroin ele geçirildi. Piyasa değerinin yaklaşık 100 bin TL olduğu belirtilen uyuşturucu maddeye el konulurken, A.K. sorgulanmak üzere Keşan İlçe Jandarma Komutanlığı’na götürüldü.
 
 
 
 
4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
A.K.’nin, daha önce Van’ın Başkale ilçesinden otobüsle İstanbul Esenler Otogarı’na gelerek jandarma tarafından yakalanan ve üzerlerinde taşıdıkları 4 adet tablo ile valizlerinde 5 kilogram eroin ele geçirilen S.Ö. (40), L.A. (52) ve Y.T. (50) ile bağlantısının olduğu öğrenildi. Jandarmadaki işlemleri tamamlanan S.Ö., L.A.,Y.T. ve A.K., ‘uyuşturucu ticareti yapmak’ suçundan mahkemeye sevk edildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
 
Haber / Gökhan YILMAZ