ÇTSO, NKÜ öğrencilerine tanıtıldı

Namık Kemal Üniversitesi öğrencileri, KOSGEB- Namık Kemal Üniversitesi-Gençlik ve Spor Bakanlığı işbirliğiyle, Avrupa Kobi haftası dolayısıyla düzenlenen program kapsamında dün saat 11.30’da Çe

GÜNDEM 27.11.2013 22:37:00 0
ÇTSO, NKÜ öğrencilerine tanıtıldı
ÖĞRENCİLERİMİZ ÇOK DEĞERLİ BİLGİLER ALDILAR
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın NKÜ öğrencilerine tanıtıldığı ziyarette Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Mehmet Danyeli ve İsmail Akın, Yönetim Kurulu üyesi  Dilaver Burak, KOSGEB Tekirdağ Kobi Uzmanı Gökhan Akdağoğlu, Gençlik Spor İl Müdürlüğü Gençlik Lideri Ümit Kühram da hazır bulundu. Avrupa KOBİ haftasını çeşitli etkinliklerle kutladıklarını belirten KOSGEB Tekirdağ Kobi Uzmanı Gökhan Akdağoğlu, “Geleceğin girişimcilerini, yarınlarımızı inşa edecek kardeşlerimizi sanayicilerimizle buluşturmak, onların hayallerini şekillendirme noktasında sizlerden feyiz alması amacıyla bu organizasyonu planladık. Sabah saatlerinde Namık Kemal Üniversitesi Teknopark’ı gezdik. Öğrencilerimiz çok değerli bilgiler aldılar. Şimdi de öğrencilerimizi sizlerle buluşturuyoruz” dedi.
 
ÇTSO’NUN TARİHİNİ ANLATTI
Öğrencilerin ÇTSO ziyaretinin ardından Bross Teksil ve Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’ni gezeceğini belirten Akdağoğlu, “KOBİ haftasında birkaç aktivite daha yaptık. İlk olarak ilk gün ilköğretim okulu öğrencileri ile bir araya geldik. Yarında Namık Kemal Üniversitesi’nde inovatif girişimcilik konferansına katılacağız” dedi. TOBB’un yerel düzeyde 365 üyesinden biri olan ÇTSO’nun 1994’te Çerkezköy Belediye Binası’nda hizmet vermeye başladığını belirten ÇTSO Halkla İlişkiler Sorumlusu Özlem Kıldize, “ÇTSO Belediye Binası’ndaki 10. hizmet yılını tamamlamasının ardından şuan ki mevcut binasının inşaatına başlandı. 2005 yılında yeni hizmet binasına taşındı. ÇTSO toplumun ve bölgenin ihtiyaçları doğrultusunda gerek eğitim gerekse sosyal yardımlarla adından söz ettiren, bölgenin önemli kuruluşları arasında yer alıyor. Odanın hizmete başladığı tarihten itibaren, ihtiyaç sahibi 3’ü yeni yönetim döneminde yapılmak üzere, 5 okulun ısıtma sistemlerinin doğalgaza dönüşümünü gerçekleştirmiştir” açıklamalarında bulundu.
 
Haber / Asim YAVUZ