“Her adımda yaşayan bir şehir”

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av.Prof.Dr.Metin Feyzioğlu, Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’yi makamında ziyaret etti. Feyzioğlu, belediye binasının mimarisine hayran kaldığını ifade etti.

GÜNDEM 26.11.2013 20:28:00 0
 “Her adımda yaşayan bir şehir”
HAYRAN KALDIM
Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av.Prof.Dr.Metin Feyzioğlu, Edirne’de olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, “Edirne muhteşem bir kent. Modern görünümü altında tarih dolu, tarihin izlerini her adımda yaşatan bir şehir. Edirne Belediyesi olarak çalışmalarınızla kente verdiğiniz emek için sizleri kutluyorum. Edirne’de olmak, Edirneli yurttaşlarımızla tanışıp, sohbet etmek keyif verici idi. Bizleri ağırladığınız içinde çok teşekkür ediyorum. Belediye binasına hayran kalmamak mümkün değil. Özellikle Hasan Rıza tablolarını birebir görmek, Ata’mızın Odası’nın havasını solumak ayrıcalıktı. Yine sizlere bu anlamda teşekkür ediyorum. Edirne’ye yakışır, Edirnelilere yakışır değerlerine sahip çıkan bir kentte güzel çalışmalar yapmışsınız” dedi. Feyzioğlu Sedefçi’ye başarılar diledi.
 
KORTEJİMİZİ BİRLİKTE KARŞILADIK
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Sedefçi de “Dün 25 Kasım törenleri çerçevesinde düzenlediğimiz kortejimizi sizle birlikte karşıladık. Sizi Edirne’mizin önemli bir gününde Edirne’de ve belediyemizde ağırlamaktan dolayı mutluyuz. Başarılarınızın devamını diliyorum” diye konuştu. Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, Feyzioğlu’na Edirne’nin simgelerinden olan aynalı süpürge, meyve sabunu, minyatür kıspet ve Edirnekari tablo hediye etti. Feyzioğlu’da günün anısına Sedefçi’ye, tabak hediye etti.
 
Haber / Gökhan YILMAZ