Engellilere Dr. Tent Terapi cihazı tanıtıldı

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi tarafından üyelerine engellilerin fizik tedavisinde kullanılan Dr. Tent Terapi cihazı tanıtıldı.

GÜNDEM 26.11.2013 20:23:00 0
 Engellilere Dr. Tent Terapi cihazı tanıtıldı
FAYDALI OLACAK HER ŞEYİN ARKASINDAYIZ
Cihazın bir fizik tedavi aleti olduğunu söyleyen Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, bahse konu cihazdan bir tane de derneklerine satın aldıklarını ifade etti. Aynı cihazdan engelli ailelerinin de alabileceğini kaydeden Çetinkaya, “Bu çerçevede bir tanıtım toplantısı düzenlemek istedik” diye konuştu. Amaçlarının engellilere ve engelli ailelerine faydalı olabilmek olduğunu söyleyen Çetinkaya, “Engellilerin ve ailelerine faydalı olacak her şeyin arkasındayız” açıklamalarında bulundu.
 
KONUŞMA ÖZELLİÐİ VE TERAPİ MÜZİÐİ VAR
Engellilerin fizik tedavisinde kullanılan Dr. Tent Terapi cihazı hakkında bilgilendirme de bulunan Yüksel Batmaz, bu cihazın kireçlenme, iltihapsi romatizma, varis ve kilo tedavisinde kullanılan bir cihaz olduğunu söyledi. Batmaz “Bu cihaz kan dolaşımızı hızlandırıyor ve kasları güçlendiriyor. Konuşma özelliği ve terapi müziği var” ifadelerini kullandı.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ