İşler, "Gereği yapılacak”

Tekirdağ' da bir lise öğrencisi, kullandığı motora resim yapıştırması nedeniyle okul müdürü tarafından darp edildiğini iddia etti.

GÜNDEM 26.11.2013 20:10:00 0
 İşler, "Gereği yapılacak”
PLAKAYA YAPIŞTIRILAN RESMİ SORDU
Edinilen bilgiye göre, Tekirdağ Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi İ.B., kullandığı motosikletin plaka asılan bölümüne çizdiği Kara Kalem kadın resmini yapıştırıp okula geldi. İ.B., bir süre sonra motosikletle okul bahçesinde dolaşmaya başlayınca Okul Müdürü E.B.'nin müdahalesiyle karşılaştı. İddiaya göre müdür E.B., plakaya yapıştırılan resmin ne olduğunu sordu. Öğrenci İ.B. kadın resmi olduğunu söyledi. Okul müdürü motor üzerine yapıştırılmış kara kalem resmi çıkardı. Bir süre sonra okul müdürü ile öğrenci arasında tartışma yaşandı.
 
DİSİPLİN SORUŞTURMASI AÇTIK
İ.B., resmi elinden almaya çalışırken okul müdürünün kolunu ve boynunu sıktığını iddia ederek, "Okula motosikletle geldim. Çizdiğim resmi motorumun plaka kısmına yapıştırdım. Bunu gören okul müdürü E.B. bana tepki göstererek beni darp etti. Bunun üzerine ben de Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne gidip darp raporu aldım. Hakkım olanı sonuna kadar savunacağım. Şikâyetimden vazgeçmeyeceğim" ifadelerini kullandı. Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, yaptığı açıklamada, "Gereği yapılacak. Konuyla ilgili olarak disiplin soruşturması açtık" dedi.
 
Haber / Gökhan YILMAZ