Şok iddia!

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi yönetimi dün saat 13.00’da, Kızılpınar’da 125. Yıl Ortaokulu’nda öğretmeni Y.A. tarafından başının sıraya vurulduğu iddia edilen 12 yaşın

GÜNDEM 24.11.2013 22:10:00 0
 Şok iddia!
HESABINI KİM VERECEK
Anne Bilge Mardin, her zamanki gibi okula oğlunu almaya gittiğini belirterek, “Diğer öğrenciler yanıma gelerek, öğretmeninin, Ersin’in başını sıraya vurduğunu söylediler. Oğlumun ağlaması üzerine öğretmenin yanına gittim ve oğlumun neden ağladığını sordum. Bana ‘Ersin abartıyor, herkese verdiğim cezayı verdim’ diye cevap verdi. Okul müdürüne ise Ersin’e vurmadığını söylemiş” Ben yıllardır çocuğuma dokunmaya bile kıyamazken bir başkası benim çocuğuma nasıl vurabilir. Oğlum şimdi ‘Okul nasıl gidiyor’ diye soranlara ‘Bana vurdu’ diye cevap veriyor. Benim oğlumun gözyaşlarının hesabını kim verecek” diye konuştu.
 
İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ BİZİMLE İLGİLENMEDİ
TSD Çerkezköy Şubesi tarafından ilçe kaymakamlığına, kaymakamlıktan da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne yönlendirildiğini söyleyen baba Metin Mardin ise “İlçe Milli Eğitim Müdürü bizimle ilgilenmedi. Şube müdürüne yönlendirdi. Dilekçe yazdık. Kaymakamlık vasıtasıyla tekrar gitmemize rağmen yine bizimle ilgilenmediler” dedi. Baba Mardin, yaşanan bu olayı gereğinin yapılması için en üst mercilere kadar ileteceğini söyledi.  TSD Çerkezköy Şube Yönetimi de bu olayda sonuna kadar Mardin ailesinin yanında olacaklarını kaydetti.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ