Yegin, “Çerkezköy değişimden yana”

AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Tuncay Yegin önceki gün akşam yemeğinde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

GÜNDEM 24.11.2013 18:36:00 0
 Yegin, “Çerkezköy değişimden yana”
KENDİMİ YETERİNCE TANITTIM
Trakyum Restoran’da basın mensuplarıyla akşam yemeğinde bir araya gelen gelen AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Tuncay Yegin, aday adaylığı sürecini değerlendirdi. Tuncay Yegin akşam yemeği sonrasında yaptığı konuşmada Çerkezköy halkının başkanlık seçiminde değişimden yana tavır sergilediğini belirtti. Yegin, “Tüm esnafı teker teker dolaştım. Ulaşmadık esnaf bırakmamaya çalıştım. Başka bir ekipte apartmanlara yönelik ziyaretler gerçekleştirdi. İki koldan yaptığımız çalışmalar umarım hayırlara vesile olur. Yeterince kendimi tanıttığımı zannediyorum. Benim bu çalışmam temayül yoklamalarına yönelik bir çalışma oldu. Temayül yoklamalarında kadın kolları, gençlik kolları ve ana kademe etkili olacağından bu alanlarda da gerekli çalışmaları yeterince yaptığıma inanıyorum” diye konuştu.
 
YENİ BAŞKANLA UYANACAÐIZ
Parti genel merkezi tarafından yapılmakta olan anket çalışmalarında seçmene kendini tanıtmak amacıyla 35 bin adet broşür ve kart vizit dağıttığını sözlerine ekleyen Yegin, “Genel Merkez tarafından yapılmakta olan anketler tamamlanmak üzere. Yakın bir süre sonra Genel Başkanımızın önüne anket sonuçları konulacak. Değerlendirmeler sonucunda en hayırlı hizmetlere imza atacak kişinin Çerkezköy Belediye Başkanlığı’nı üstlenmesi en büyük temennimizdir. Ben dahi başkan olduktan sonra bozulacaksam, Allah bana başkanlığı nasip etmesin. 31 Mart sabahına yeni başkanla uyanacağız” ifadelerini kullandı.
 
Haber / Asim YAVUZ