ÇİSAD’ın Ankara çıkarması

AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri T. Ziyaeddin Akbulut ve Özlem Yemişçi Çorlu İş İnsanları ve Sanayiciler Derneği (ÇİSAD) Yönetim Kurulu Başkanı Emrihan Aydın ve Yönetim Kurulu üyelerini TBMM’de

GÜNDEM 22.11.2013 11:21:00 0
 ÇİSAD’ın Ankara çıkarması
BİRLİKTE YEMEK YEDİLER
Karşılıklı görüş alışverişinde bulunan görüşmede (ÇİSAD) Yönetim Kurulu Başkanı Emrihan Aydın çalışmaları ve faaliyetleri hakkında Milletvekillerimize bilgiler vererek Çorlu’nun sorunlarını ve isteklerini dile getirdi. Çorlu’daki İş İnsanları ve Sanayiciler Derneği üyelerinin kendilerine gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı memnuniyetlerini belirten AK Partili Milletvekilleri Akbulut ve Yemisçi,  daha sonra ÇİSAD heyetiyle öğle yemeği yedi.
 
 
 
 
 
ANITKABİR’İ ZİYARET ETTİLER
Görüşmeler sonrası ÇİSAD Yönetim Kurulu Başkanı Emrihan Aydın, AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri T. Ziyaeddin Akbulut ve Özlem Yemişçi’ye birer plaket verdi. AK Partili vekillerin yanından ayrtılan ÇİSAD heyeti daha sonra Anıtkabir`in yolunu tuttu. ÇİSAD üyeleri ve yöneticileri Anıtkabir`de düzenlenen resmi törene katıldılar. Saygı duruşunda bulunan ÇİSAD üyeleri mozoleye çelenk sundular.
 
Haber / Ahmet KILAVUZ