Raif Dinçkök Ortaokulu’ndan Ertem’e teşekkür ziyareti

Çerkezköy’de eğitim öğretim veren Raif Dinçkök Ortaokulu Müdürü Mervan Yıldız, beraberindeki okul aile birliği yönetimi ile birlikte dün saat 14.00’da Belediye Başkanı Ali Ertem’i makamınd

GÜNDEM 21.11.2013 15:53:00 0
 Raif Dinçkök Ortaokulu’ndan Ertem’e teşekkür ziyareti
TEŞEKKÜR PLAKETİ VERDİ
Eğitime verdiği desteklerden dolayı Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’e teşekkür eden Raif Dinçkök Ortaokulu Müdürü Mervan Yıldız, “Uzun yıllardır ısınma sorunu yaşayan okulumuzun doğalgaz dönüşümü, sizlerin sayesinde gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz eğitim ve öğretim hayatına ısınma sorunu yaşamadan güzel bir şekilde devam ediyorlar” dedi. Raif Dinçkök Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Aysel Çelikol da desteklerinden dolayı Başkan Ertem’e teşekkür plaketi takdim etti.
 
 
 
ÜÇ OKULUMUZUN DOÐALGAZ DÖNÜŞÜMÜNÜ ÇTSO YAPACAK
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ali Ertem ise Çerkezköy Belediyesi olarak her kuruma destekte bulunduklarının altını çizerek, “Başta okullar olmak üzere sağlık, emniyet ve adli kurumlarımıza da her zaman elimizi uzattık. Bizim esasımız, yapılanların hizmet görev alanı içersinde olup olmadığı değil, yalnızca hizmettir” dedi. İlçede eğitim öğretim veren okullardaki çocukların doğalgaza kavuşmasının kendilerini ayrıca mutlu ettiğini söyleyen Ertem, “İlçemizde az sayıda okulumuzun doğalgaz sıkıntısı kaldı. Üç okulumuzun doğalgaz dönüşümünü Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası yapacak. Bu çalışma belediye olarak bizleri de rahatlattı. Geriye kalan okullarımızı da gelecek seneden itibaren doğalgaza kavuşturmayı hedefliyoruz. Belediyemize yardım talebinde bulunmak amacıyla gelen okul idarecilerini ve okul aile birliği yöneticilerini elimizden geldiğince geri çevirmemeye gayret ediyoruz. Gücümüz yettiğince okullarımıza destekte bulunuyoruz” ifadelerini kullandı.
 
HİÇBİR OKULUMUZUN SIKINTISI KALMAZ
Eğitimde yaşanan sıkıntıların yalnızca Milli Eğitim Müdürlüğü’nü bağlanaması gerektiğini ifade eden Ali Ertem, “Okulların fiziki şartları, çocukların rahat eğitim görebilecek mekanlar sağlanması, teknik donamı gibi sorunlar yalnızca Milli Eğitim’in problemi değildir. Buna herkesin el atması gerekiyor. Kurumların, yerel yönetimlerin, sivil toplum örgütlerinin, sanayinin el atması gerekiyor” dedi. Kimi zaman Milli Eğitim’in gücünün yetmemesi nedeniyle istenmeyen sıkıntıların yaşanabildiğini kaydeden Ali Ertem, “Bu sıkıntıları da belediye olarak biz gidermeye çalışıyoruz. Organize Sanayi Bölgesi içinde 200’ün üzerinde fabrika var. Bunlar isteseler 20 okulun ihtiyaçlarını çok rahat karşılayabilirler. Böyle olsa hiçbir okulumuzun sıkıntısı kalmaz. Bizim gösterdiğimiz duyarlılığı onların da göstermesini bekliyoruz” diye konuştu.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ