Belediyeden müftülük personeline gezi jesti

Sultanköy Belediyesi, kültür turlarını gerçekleştirmeye devam ediyor. Sultanköy Belediye’si bu seferki organizasyonunu Marmaraereğlisi İlçe Müftüğülü personeline Konya – Kapadokya turu düzenleyere

GÜNDEM 21.11.2013 15:23:00 0
 Belediyeden müftülük personeline gezi jesti
İYİKİ BU İLÇEDE YAŞIYORUM
20131 yılında 51’incisi düzenlenen Kültür Turlarında sınır tanımayan Sultanköy Belediyesi’nin bu seferki durağı, Konya -Kapadokya oldu. İki gün konaklamalı gerçekleştirilen tura İlçe Müftülüğü personeli aileleriyle birlikte katıldı. Bol bol ibadet eden ve stres atan grup, Sultanköy Belediye Başkanı Ersin Çolpan’a “Konya ve Kapadokya”ya yapılan turlar için teşekkürlerini iletti. Çağdaş ve sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalarına devam eden Sultanköy Belediyesi, “İyiki bu ilçede yaşıyorum” projesi kapsamında bölgede yaşayan vatandaşlarını Türkiye’nin her noktasına taşıyarak yeni yerler görmeleri için turlar düzenlemeye devam ediyor.
 
 KAPADOKYA’YI YENİDEN KEŞFETTİLER
Mevlana şehri olan Konya Kültür Gezisi’nde Mevlan’nın Türbesi, İplikçi Camii, Üçler Mezarlığı, İnce Minare Müzesi, Sultan Alaeddin Keykubad Camii, Şemsi-i Tebrizi Camii ve Türbesi, Selimiye Camii ve Yeşil Türbe’yi ziyaret eden grup Mevlana Kültür Merkezi’nde semazen gösterisinden sonra ikinci gün doğası ile muhteşem görüntülerin yer aldığı Kapadokya’ya hareket etti. Kapadokya’yı adeta yeniden keşfeden İlçe Müftülüğü personeli Ihlara Vadisi, Uçhisar Kalesi, Göreme Peribacaları, Güvercinlik Vadisi, Paşa Bağları, Kaymaklı Yeraltı Şehri gibi yerleri ziyaret etti. Tura katılan vatandaşlar, Sultanköy Belediye Başkanı Ersin Çolpan’a gezi için teşekkür etti.
 
Haber / Gökhan YILMAZ