Mandalı, “Gelişim için eğitim şart”

Sanayiciler İlköğretim okulu Müdürü Ahmet Öner, beraberindeki öğretmen Kaan Demirol ve öğrenciler ile birlikte okula katkılarında dolayı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya teşekkür ziyaretind

GÜNDEM 21.11.2013 15:18:00 0
 Mandalı, “Gelişim için eğitim şart”
EÐİTİME DESTEÐİMİZ DEVAM EDECEK
Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Sanayiciler İlköğretim okulu’na toplamda 43 takım öğrenci masa ve sandalyesi, 2 adet öğretmen dolabı, 1 adet öğretmen masası, 1 adet öğretmen sandalyesi, 1 adet akıllı tahta, 2 adet dizüstü bilgisayar, 1 adet çok işlevli yazıcı, 1 adet 2+1 ses sistemi ve 1 adet de projeksiyon cihazı yardımında bulunduk. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim almaları için eğitime desteğimiz devam edecek'' dedi.
 
 
 
EÐİTİM VE ÖÐRETİM ÖÐRENCİLERİMİZİ HAYATA HAZIRLAR
“Eğitim ve öğretimin amacı, öğrencileri ve gençleri vatanını, milletini seven kendine ve topluma yararlı bir birey olarak yetiştirmektir” diyen Başkan Mandalı, “Eğitim ve öğretim öğrencilerimizi hayata ve üst öğrenime hazırlar. Gelişmiş ve çağdaş bir toplum yaratmak istiyorsak eğitim ve öğretim sürecine, bu süreç içerisinde yarar sağlayacak bilgi, birikim ve donanıma önem göstermeliyiz. Eğitim ve öğretim toplumsal yaşamımızın şekillenmesinde, geleceğe yönelik adımların atılmasında ve muasır medeniyetler seviyesine ulaşılmasında vazgeçilmez önemli bir öğedir” diye konuştu.
 
MUTLULUÐUN TEMELİNDE İYİ BİR EÐİTİM SAKLIDIR
Mandalı konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bir bitkiyi sularken ona hayat veririz ve bunun yanında yeni hayatlar yaratırız. Minik bir yüreği hayata hazırlamak da buna benzer. O hayata ne kadar güzel hazırlanırsa ve sarılırsa geride yaşamaya değer iyi bir gelecek bırakır. Hayat bize sunulan en güzel armağandır. Bunun değerini bilmek gerekir. Her nefes alışımızda ve verişimizdeki kısacık anı mutluluğa çevirmek gerekir. Bu mutluluğun temelinde iyi bir eğitim ve güzel bir gelecek saklıdır. Bir şeyler üretebilmek ve yaşamaya dair değerler ortaya koyabilmek için herkesin iyi bir eğitime ihtiyacı vardır. Günümüzde gelişen ülkelerde eğitim ön safhadadır. İyi bir gelişim için eğitim şarttır” dedi. Sanayiciler ilköğretim Okul Müdürü Ahmet Öner, Kapaklı Melediyesi’ne ve belediye başkanımıza yapmış olduğu yardımlardan dolayı ve eğitime gösterdiği hassasiyetten dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 
Haber / Kübra ÖZAYDIN