Vali Yerlikaya, Çorlu’da okul açılışına katıldı

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Çorlu Gönüllü Hizmet Vakfı Aysel-Abdullah Öğücü Ortaokulu açılış töreninde yaptığı açıklamada, vakıf yöneticileriyle görüşmelerinde bu okulun adÄ?

GÜNDEM 21.11.2013 13:03:00 0
 Vali Yerlikaya, Çorlu’da okul açılışına katıldı
Yerlikaya, "Bu bizim için gurur günüdür ve vakfımızın amacı doğrultusunda kamuyla işbirliği içinde eğitim tesisleri yaparak, milli
eğitime bağışlamaya devam edeceğiz" dedi.
 
ADINI DEÐİŞTİRMEYE KARAR VERDİK
Vali Yerlikaya, 32 derslikli yaklaşık 2 bin öğrencinin eğitim gördüğü okulun sözleşme bedelinin yarısını bağışlayan Öğücü ailesini tebrik ettiğini belirterek, "Hayırlarınızdaki bereketin daim olmasını diliyorum. Açılışını yaptığımız ilimizdeki 423. okulun eğitim-öğretim hayatına nefes getireceğini düşünüyorum. Vakıf ile bu okulun adını değiştirmeye karar verdik ve protokolümüzü yaptık. Bakan yardımcımız Orhan Erdem çok büyük memnuniyet duydu” dedi.
 
 
 
 
 
PROTOKOLÜMÜZÜ BAKANLIÐIMIZ ONAYLADI
Öğücü ailesinin anlayışıyla hayır tamamlama işini bugün bu hale getirdiklerini kaydeden Vali Yerlikaya, Yaptığımız protokolümüzü bakanlığımız onayladı. Hemen isim değişikliğini yaptık ve ardından 32 derslikli bu güzel okulumuzu rahmetli Abdullah Öğücü ve Allah uzun ömür versin Aysel Öğücü ortaokul haline geldi'' diye konuştu. Törene, hayırsever Aysel Öğücü, Çorlu Gönüllü Hizmet Vakfı Başkanı İnal Aydınoğlu, Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, Öğücü ailesi ve çok sayıda davetli katıldı.
 
Haber / Emine LALE