Tecavüz mağduru engellinin bebeği dünyaya geldi

Tekirdağ’da herkesin tanıdığı ve herkesin sevgilisi haline gelen kadroş lakalplı, fiziksel ve zihinsel engelli kıza tecavüz eden zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

GÜNDEM 20.11.2013 14:11:00 0
 Tecavüz mağduru engellinin bebeği dünyaya geldi
ÇIKARILDIĞI MAHKEMECE TUTUKLANDI
Aydoğdu mahallesinde meydana gelen olayda, Tekirdağ'ın sevilen siması fiziksel ve zihinsel engelli K.E., yine Aydoğdu mahallesinde yaşayan K.U'nun kendisine tecavüz ettiğini söylemesi üzerine savcılığa şikayette bulunuldu.Aydoğdu mahallesindeki ailesi ve komşularıyla birlikte Tekirdağ Çarşı Polis Karakolu’na başvuran K.E.’nin Tekirdağ Devlet Hastanesi’nde yapılan muayenesinde hamile olduğu ortaya çıktı.Polis tarafından gözaltına alınan ve ilk ifadesinde suçlamaları kabul etmeyen, iftira atıldığını öne süren K.U., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Tekirdağ T Tipi Cezaevi’ne konuldu.
 
 O BEBEK DOĞDU
Tekirdağ'ın geçimini mendil satarak idame ettiren ve tüm Tekirdağlılar tarafından ilin sevilen siması Kadroş olarak tanınan K.E. nin yaşadığı tecavüz olayının ardından bir kız bebek dünyaya getirdi. Tekirdağ Devlet Hastanesi'nde erken doğum gerçekleştiren K.E.'nin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
 
Haber / Asim YAVUZ