Sivri, “Çiftçi emeğinin karşılığını almalı”

2014 yerel seçimleri çerçevesinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adaylığı’nı açıkladığı günden beri seçim çalışmalarını hızla sürdüren Ensar S

GÜNDEM 20.11.2013 14:01:00 0
 Sivri, “Çiftçi emeğinin karşılığını almalı”
TARIM, BİR NEFES BİR SU KADAR İHTİYAÇTIR
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Toprak, çiftçilerin yaşadığı sıkıntılar hakkında Ensar Sivri’ye bilgi verdi. Ziyarette İlçe Tarım ve Kredi Kooperatif Başkanı Mehmet Bekir de hazır bulundu. İnsan hayatının olmazsa olmazının tarım olduğuna dikkat çeken Hasan Toprak, “Tarım, bir nefes bir su kadar ihtiyaçtır. Fakat ülkemizde çiftçilerimiz bu değeri göremiyorlar”  ifadelerini kullandı.
 
AVRUPA, ÇİFTÇİSİNİ YÜZDE 100 DESTEKLİYOR
Çerkezköylü çiftçilerin fiyat ve verimlerin düşüklüğü sebebi ile zararda olduklarına dikkat çeken Hasan Toprak, “Avrupa, çiftçisini yüzde 100 destekliyor fakat ülkemizde çiftçiye bu şekilde değer verilmiyor” dedi. Türk insanıın çalışkan ve topraklarının da bereketli olduğunu dile getiren Ensar Sivri, “Çiftçimiz, emeklerinin karşılıklarını almalıdır. Ülkemizin çiftçisi, toprağı varken, malesef herşey yurt dışından ithal ediliyor. Halkın çıkarlarını savunan, halk için mücadele eden yeni bir siyasi anlayışa ihtiyaç var” dedi. Hep beraber koordineli çalışarak bu işin üstesinden gelebileceklerini söyleyen Sivri, misafirperverligi icin Hasan Toprak’a teşekkür etti.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ