Minikler sevimli hayvanları 3 boyutlu izledi

Tekirdağ Belediyesi’nin kültür etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Tekirdağ İli Çevre Hizmetleri Birliği ile ortaklaşa düzenlenen, Suyun hayatımızdaki önemini vurgulayan, teknoloji sponsorluğunu Phil

GÜNDEM 19.11.2013 17:30:00 0
 Minikler sevimli hayvanları 3 boyutlu izledi
ÇOCUKLARIMIZI 3D TEKNOLOJİSİ İLE TANIŞTIRMAK İSTEDİK
Belediye Başkan Vekili Ali Kılıç ve Başkan Yardımcısı TİÇHİB Müdür Vekili Haldun Güler ile Banarlı Belediye Başkanı Selami Altınay’ın katılımı ile Banarlı İlköğretim Okulu öğrencilerine eğitici 3D animasyon filmi gösterildi. Öğrencilere bilgilendirici broşürler veren ve film ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Vekili Ali Kılıç, “Sevimli Hayvanlar Su Peşinde isimli 3 boyutlu eğitici animasyon filmi ile çocuklarımızı 3D teknolojisi ile tanıştırmayı ve sevimli hayvanların vereceği mesajlar ile çocuklarımızın bilgi birikimine katkı sağlamayı hedefliyoruz. Bugün de Banarlı’dayız. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız için her zaman özgün projeler üretmeye devam edeceğiz” dedi.
 
ÇOCUKLARIN MUTLULUÐU GÖZLERİNDEN OKUNUYORDU
Tekirdağ Merkez ile ilçe ve beldelerde toplam 61 ilkokul ve ortaokulda gösterilen ‘Sevimli Hayvanlar Su Peşinde’ adlı filmin gösterimi diğer okullarda da tüm hızıyla devam edecek. 3 boyutlu eğitici filmi 3 boyutlu gözlükleri ile izleyen çocukların mutluluğu ise gözlerinden okunuyordu. Başkan Vekili Ali Kılıç ve Başkan Yardımcısı Haldun Güler, Banarlı Belediye Başkanı Selami Altınay’ı da ziyaret ederek bir süre görüştüler. 
 
Haber / Menşure KARDEŞ