Aynı yola 2 kurban daha

Yapımı bir türlü tamamlanamayan ve daha önce de ölümle sonuçlanan kazaların olduğu Kapaklı Saray Yolu’nda meydana gelen trafik kazasında iki kişi daha hayatını kaybetti. Önceki gün saat 23.15 sıra

GÜNDEM 18.11.2013 10:12:00 0
Aynı yola 2 kurban daha
2 KİŞİ ÖLDÜ 2 KİŞİ YARALANDI
Kaza önceki gün saat 23-15 sıralarında Büyükyoncalı Çerkezköy istikametinde seyreden 61 yaşındaki İsmail Gültaş yönetimindeki 59 S 2874 plakalı otobüs ile Çerkezköy-Büyükyoncalı istikametine seyir halinde olan 29 yaşındaki Fatih Demir yönetimindeki 34 UG 0682 plakalı otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana geldi. İddiaya göre Çerkezköy’den Vize’ye dönüş yapan ve içinde 4 kişinin bulunduğu 34 UG 0682 plakalı otomobil, sürücüsü Fatih Demir’in direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 61 yaşındaki İsmail Gültaş yönetimindeki 59 S 2874 plakalı servis aracı ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada otomobilde bulunan 18 yaşındaki Ayşenur Eti ve 24 yaşındaki Rıdvan Tuncer Tüfekçioğlu olay yerinde yaşamını yitirirken, araç sürücüsü Fatih Demir ile şoför mahalinin arkasında oturan 22 yaşındaki Azize Öztürk ise yaralandı.
 
OLAY YERİNDE YAŞAMLARINI YİTİRDİLER
Olay yerine gelen Jandarma ve İtfaiye ekipleri de kaza mahalinde geniş güvenlik önlemleri alırken, yaralılara ilk müdahale ise çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 ekiplerince yapıldı. Yaralılardan 29 yaşındaki Fatih Demir 112 ekipleri tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne 22 yaşındaki Azize Öztürk ise 112 ekipleri tarafından Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Demir, Çerkezköy Devlet Hastanesi'nden Çorlu Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Kazada aracın sağ koltuğunda bulunan 18 yaşındaki Ayşenur Eti ve arka koltukta oturan 24 yaşındaki Rıdvan Tuncer Tüfekçioğlu’nun ise araç içerisinde sıkışarak olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. 
 
IŞIKLANDIRMA YOK
Kazada hayatını kaybeden Ayşenur Eti ve Rıdvan Tuncer Tüfekçioğlu itfaiye ekiplerinin kurtarma çalışmalarının ardından otopsileri yapılmak üzere Saray Belediyesi cenaze nakil aracı ile Saray Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma ekipleri kaza sonucu yolun trafiğe kapanması nedeniyle, yapımı devam eden Kapaklı-Saray çevre yolundan trafik akışını sağlamaya çalıştı. Kazada araçlar olay yerine gelen çekici ile yoldan kaldırıldı. Konuyla ilgili Saray Jandarma ekipleri soruştuma başlattı. Olay yerinde bulunan vatandaşlar kazanın meydana geldiği noktada daha önce de çok sayıda kazanın meydana geldiğini belirtirken yolda gerekli uyarı ve yeterli ışıklandırma bulunmadığını ileri sürdü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ