Sinoplular dayanışma kahvaltısında bir araya geldi

Kapaklı Sinoplular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimi, dün saat 10.30’da verdiği kahvaltıda dernek üyeleri ile bir araya geldi.

GÜNDEM 18.11.2013 10:04:00 0
 Sinoplular dayanışma kahvaltısında bir araya geldi
BİRLİK BERABERLİÐİN PERÇİNLENMESİNİ AMAÇLIYORUZ
Kapaklı Cumhuriyet Mahallesi Turgut Özal Caddesi üzerinde bulunan dernek binasında gerçekleştirilen kafvaltı etkinliğine AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayları, Dernek Başkanları ve çok sayıda Sinoplu katıldı. Geleneksel hale gelen birlik beraberlik kahvaltısının bu yıl 7’ncisini düzenlediklerini ifade eden Dernek Başkanı ve AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı Şakir Demirel, “Sinoplu hemşerilerimizle bir araya geldiğimiz bu kahvaltı organizasyonu ile üyelerimizin birbiriyle kaynaşmasını, birlik beraberliğin perçinlenmesini amaçlıyoruz “dedi.
 
 
DERNEÐE YENİ BİNA KAZANDIRDIK
2009 yılından beri Kapaklı Sinoplular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürttüğünü söyleyen Şakir Demirel, “Derneğimiz geleneksel olarak son 4 yıldır güreş ve keşkek festivali düzenliyor. Bu yıl 65 bin TL karşılığında derneğimize yeni bina kazandırdık. İhtiyaç sahibi ailelere yardımlarda bulunduk. İnşallah bundan sonraki süreçte de çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek” diye konuştu.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ