Vize’de yol yapım çalışmaları hızlandı

Kırklareli'ne bağlı Vize Belediyesi, ilçede devam eden kanalizasyon çalışmaları nedeniyle bozulan cadde ve sokaklarda yol yapım çalışmalarını hızlandırdı.

GÜNDEM 17.11.2013 22:46:00 0
 Vize’de yol yapım çalışmaları hızlandı
ÇALIŞMALARA BAŞLANDI
Vize İlçesi Devlet Mahallesinde devam eden kanalizasyon çalışmaları nedeniyle bozulan yollar, kanalizasyon çalışması biten ve abone bağlantıları yapılarak parsel bacaları konan yollarda bakım ve onarım çalışmaları yapılıyor. Vize Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz, Belediyenin kanalizasyon çalışması biten cadde ve sokaklarda hiçbir ayrım gözetmeden aralıksız olarak stablize, asfalt ve taş döşeme çalışmalarına başladığını belirtti.
 
BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMALARIMIZI TAMAMLADIK
Başkan Yılmaz yaptığı açıklamasında; "İlçe içerisindeki yolların bakım ve onarımlarına başladık. Çalışmalar kapsamında kanalizasyon çalışması biten ve abone bağlantıları yapılan, Düzova Caddesi, Bülent Türkler Caddesi, Kanal Caddesi, Orman Caddesi, Tarla Sokak ve Sanayi Sitesi içerisindeki yollarda bakım ve onarım çalışmalarımızı tamamladık. Kanalizasyonu tamamlanan cadde ve sokaklarda yol çalışmalarına ara vermeden devam edeceğiz" dedi.
 
Haber / Kübra ÖZAYDIN