Gürcün, “Projelerimiz toplumun her kesimine hitap ediyor”

Yaklaşan 2009 yerel seçimleri kapsamında seçim çalışmalarını hızlandıran Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı M. Zeki Gürcün bu kez de eczane ve reklam şirketlerini ziyaret ett

GÜNDEM 17.11.2013 22:41:00 0
 Gürcün, “Projelerimiz toplumun her kesimine hitap ediyor”
EZCANELERİ ZİYARET ETTİ
CHP Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı M. Zeki Gürcün’ün önceki gün Veliköy ve Kızılpınar’da gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamındaki ilk durağı Veliköy’ün tek eczanesi olan Selin Eczanesi oldu. Gürcün daha sonra ise Kızılpınar’da hizmet veren İlçe Eczanesi, Melis Eczanesi ve Kızılpınar Eczanesi’ne ziyaretlerde bulundu. Ziyaretlerine Çerkezköy’deki eczanelerle devam eden Gürcün, burada ise sırasıyla Çerkezköy Eczanesi, Gaye Eczanesi, Özkan Eczanesi, Sümer Eczanesi ve Hakan Eczanesi’ni ziyaret etti. Gaye Eczanesi işletmecisi Eczacı Gaye Aktan, “Başkanımızı koruyup kollamak bizim görevimiz” diyerek Zeki Gürcün’e grip aşısı yaptı.
 
40 BİN EL BROŞÜRÜ DAĞITTIK
Ziyarette bulunduğu eczanelerde kendisini tanıtan Belediye Başkan Aday Adayı M. Zeki Gürcün, eczacılara partinin aday belirleme süreci hakkında bilgi vermeyi ihmal etmedi. Yerel sçeim çalışmaları çerçevesinde 2,5 ayda Veliköy, Kızılpınar ve Çerkezköy esnafının yüzde 90’ını ziyaret edip ellerini sıktığını ifade eden Gürcün, “Bu süreçte 40 bin el broşürü dağıttık” dedi. Göreve seçilmesi halinde gerçekleştirmeyi planladığı projelerin toplumun her kesimine hitap edeceğini ifade eden Gürcün, ziyaretlerine reklam şirketleri ile devam etti. İlçedeki reklam şirketlerini ziyaret eden Gürcün, hayata geçirmeyi planladığı projelerle hakkında bilgi verdi.
 
Haber / Asim YAVUZ