Sitespor Ulaş Belediyespor’a konuk olacak

Tekirdağ 1.Amatör Küme B Grubu’nda haftaya lider durumda giren Sitespor ikinci sırada bulunan Ulaş Belediyespor’a konuk olacak. Büyük çekişmeye sahne olması beklenen karşılaşma ise Pazar günü Ahmet Tane

SPOR 15.11.2013 17:24:00 0
 Sitespor Ulaş Belediyespor’a konuk olacak
1.Amatör Küme B Grubu’nda 18 puanla liderlik koltuğunda bulunan Sitespor hafta sonunda çok önemli bir deplasmana çıkacak.
 
18 PUANA BULUNUYOR
Ligde oynadığı bütün karşılaşmalarda puan kaybı yaşamayan Sitespor bir önceki hafta Kapaklı derbisinde Kapaklıspor ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında maçın ilk dakikalarında mağlup duruma düşmesine rağmen toparlanmasını bilen Sitespor ilk devre tamamlanmadan Mert’in ayağından bulduğu golle skoru eşitledi. Müthiş bir çekişmenin yaşandığı karşılaşmanın ikinci devresinde rakibine üstünlük kuran Sitespor maçın tamamlanmasına on dakika kalan Mert’in mükemmel serbest vuruşu ile skoru eşitledi. Kalan dakikalarda kontrollü bir futbol ortaya koyan Sitespor Olcay’ın son dakikalarda kaydettiği golle karşılaşmadan 3-1’lik galibiyet ile ayrılmasını bildi. Sitespor
 
16.00’DA OYNANACAK
Ulaş Belediyespor ise bir önceki hafta ise haftayı bay olarak tamamlamıştı.Ulaş Belediyespor ile Sitespor ligin sekizinci hafta karşılaşmasında karşı karşıya gelecek. Ahmet Taner Kışlalı Sahası’nda yarın oynanacak olan bu zorlu karşılaşma saat 16.00’da başlayacak.
 
ULAŞ BELEDİYESPOR’A HAZIRIZ
Ulaş Belediyespor karşısında galibiyet istediklerini belirten Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu” Bir önceki hafta evimizde oynadığımız karşılaşmada Kapaklıspor karşısında mağlup duruma düşmemize rağmen ikinci devre goller bularak karşılaşmadan galibiyet ile ayrılmasını bildik. Hafta içinde yaptığımız taktik ve çift kale maçları ile Ulaş Belediyespor karşılaşmasına hazırlandık. Sezonun en önemli deplasmanlarından birisine çıkıyoruz. Ligde oynadığımız altı karşılaşmayı da kazandık. Takipçimiz Ulaş Belediyespor’u da mağlup edip aradaki puan farkını beşe çıkarmayı düşünüyoruz” diye konuştu.
 
Haber/Ahmet KARDEŞ