Helvacıoğlu, “‘Ben Kazandım’ dönemi bitti”

Keşan TSO Genç Girişimciler Komitesi’nin düzenlediği toplantıda konuşan Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, bölgede genç girişimciler komitesinin önemine değinerek, “Ben kazan

GÜNDEM 15.11.2013 13:38:00 0
 Helvacıoğlu, “‘Ben Kazandım’ dönemi bitti”
Keşan Ticaret ve Sanayi Odası (Keşan TSO) Genç Girişimciler Komitesi’nin düzenlediği kahvaltılı faaliyet değerlendirme ve yeni dönem etkinlik belirleme toplantısı önceki gün gerçekleştirildi.
 
GENÇ GİRİŞİMCİLERİMİZE DAHA FAZLA İŞ DÜŞECEK
Saat 09.30’da Keşan Değirmen Tepe Tesisleri’nde düzenlenen toplantıya Keşan TSO Meclis Başkanı Yüksel Alioğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Meclis Üyesi Murat Arıkan, Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Mutaf ve çok sayıda komite üyesi katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Mustafa Helvacıoğlu, bölgenin gelişiminde genç girişimcilere büyük roller düştüğünü belirterek, “Yeni dönemde Genç Girişimciler Komitemiz odamıza paralel olarak daha da dinamik bir yapıya ulaşacak. Geleceğin tasarımında, bölgenin tarın, ticaret, turizm ve sanayi yapısının gelişmesinde genç beyinlere ihtiyaç var. Önümüzdeki süreçte genç girişimcilerimize daha fazla iş düşecek” diye konuştu.
 
HER PLATFORMDA TEKRARLIYORUZ
Konuşmasının devamında birlik olmanın önemine de değinen Helvacıoğlu, “Her şey öyle hızlı gelişiyor ki; bu değişimi yakından takip ederek, ülkemizde ve bölgemizde hayata geçirecek olan sizlersiniz. Dünyadaki gelişmeleri eşinize, çocuklarınıza, ailenize ve çevrenize yansıtmalısınız. Artık akıl teri dönemine girdik, bunu her platformda tekrarlıyoruz. Bölgenin gelişimi için sizlerin dinamik yapısı ve enerjisine ihtiyaç var. Ben kazandım dönemi bitti, biz kazandık dönemi başladı. Keşan’ın farkı ortak akıl, bunun altyapısı da bölgemizde mevcut” dedi. Mustafa Helvacıoğlu’nun konuşmasının ardından, Keşan TSO Genç Girişimciler Komitesi’nin 2014 yılı faaliyet planlaması ve etkinlik değerlendirmesi yapılarak toplantı sona erdi.
 
Haber / Gökhan YILMAZ