Golden Palas’tan bir yenilik daha

Çerkezköy’de 21 Ocak 2011 tarihinden itibaren hizmet veren Golden Palas Otel, spor salonu, havuz ve cafe restaurant gibi hizmetlerine bir yenisini daha ekledi.

GÜNDEM 14.11.2013 17:22:00 0
 Golden Palas’tan bir yenilik daha
Sosyal tesislerin azlığı nedeni ile boş zamanlşarını ilçe dışına çıkarak değerlendirmek zorunda kalan Çerkezköylülere, spor salonu, havuz ve cafe-restaurant fizmetleri sunan Golden Palas Otel yetkilileri, şimdi de hamam hizmeti ile Çerkezköylülerin karşısına çıkıyor.
 
İSTEYEN KİLO ALIR İSTEYEN KİLO VERİR
Çerkezköylüler, sağlıklı bir yaşam için boş zamanlarını Golden Palas Otel’in spor salonunda profesyonel spor hocası Servet Baysal eşliğinde spor yaparak değerlendiriyor. Burada ve vücut geliştirmeye yönelik spor yapan Çerkezköylüler, bu şekilde ister kilo alabiliyor, isterlerse de kilo verebiliyorlar. Yetkililer, spor salonu hizmetinden yararlanan müşterilerinin, havuz ve sauna hizmetlerinden de ücretsiz olarak yararlanabildiğini ifade ediyor.
 
15 ÇEŞİT MASAJ
Otel yetkilileri, günlük yaşamın stresinden uzaklaşmak isteyen Çerkezköylüleri de otel bünyesinde yaklaşık bir hafta önce oluşturulan hamam ve masaj hizmetlerinden yararlanmaya davet etti. Otelin hamam bölümünün 6 kişi kapasiteli olduğunu kaydeden yetkililer, dileyen müşterilerin, profesyonel eğitimli masör Sezer Arslantaş’a, 15 çeşit uzak doğu ve stres masajı çeşitlerinden dilediğini yaptırabileceğini ifade etti.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ