Köprülü, “Bu millete Atatürk’ü unutturmak isteyenler amacına ulaşamayacak”

Cumhuriyet Halk Partisi Çorlu Kadın Kolları, CHP Tekirdağ Miletvekili Emre Köprülü’yü, Ankara’da ziyaret etti.

GÜNDEM 13.11.2013 14:57:00 0
 Köprülü, “Bu millete Atatürk’ü unutturmak isteyenler amacına ulaşamayacak”
10 KASIM’DA 1 MİLYONDAN FAZLA KİŞİ ANITKABİR’İ ZİYARET ETTİ
Çorlu’da büyük bir katılımla gerçekleşen 10 Kasım Atatürk’ü Anma programının ardından, Ankara’ya giden CHP Çorlu kadın kolları heyeti burada bir günlük program gerçekleştirdi. Sabah saatlerinde karşıladığı Kadın Kolları ile kahvaltıda buluşan Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, daha sonra beraberindeki heyetle Anıtkabir’e geçti. 10 Kasım anmasında 1 milyonu aşkın vatandaşın ziyaret ettiği Anıtkabir’e hala akın akın binlerce vatandaşın gelmesinin çok önemli bir mesaj olduğuna dikkat çeken Köprülü, “Bu millete Atatürk’ü unutturmak isteyenler, tarihini unutturmak isteyenler hiçbir zaman amacına ulaşamayacak” dedi.
 
KILIÇDAROĞLU İLE BİR ARAYA GELDİLER
CHP Çorlu Kadın Kolları Başkanı Nergis Öncü başkanlığında gerçekleşen programda Anıtkabir’i ziyaret eden kadın kolları, daha sonra Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne geçti. Burada Tekirdağ Milletvekilleri Emre Köprülü,  Faik Öztrak ve Candan Yüceer ile bir araya gelen Kadın Kolları, Grup Başkanvekili Muharrem İnce’yi de ziyaret ettikten sonra CHP Grup Toplantısı’na katıldı. Grup toplantısının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile makam odasında bir araya gelen heyet Çorlu’da yerel seçime yönelik yaptıkları çalışmalar hakkında Genel Başkan’a bilgi verdi.
 
 
TÜRKİYE, ÖZGÜR KADINLARIN ÜLKESİ OLACAK
Tekirdağ Milletvekillerinin de eşlik ettiği görüşmede hatıra fotoğrafı çekildi. Çalışmalarından dolayı Çorlu Kadın Kollarına teşekkür eden Kılıçdaroğlu, bu mücadele de kadınların yerinin her zaman daha önemli olduğunu ve kadınların öncülük etmeye devam etmeleri gerektiğini vurguladı.  Genel Kurul çalışmalarını da izleyen kadın kolları daha sonra Genel Merkez’de bazı parti yöneticilerini de ziyaret etti. Bir günlük programdan duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP’li vekil Köprülü, parti olarak hedeflerinin Türkiye’yi kendi hayatını belirleyebilen özgür, güçlü her alanda söz sahibi olan kadınların ülkesi haline getirmek olduğunu bu nedenle de kadın kollarına düşen en önemli görevlerin başında kadının güçlendirilmesi geldiğini bildirdi. Akşam saatlerine kadar süren yoğun programın ardından Çorlu Kadın Kolları Başkanı Nergis Öncü ve beraberindeki heyet, milletvekillerine teşekkür ederek Ankara’dan ayrıldı. 
 
Haber / Gökhan YILMAZ