Gürcün, “En iyi hizmet için çalışacağız”

2014 yerel seçimleri çerçevesinde Çerkezköy Belediye Başkanlığı görevine talip olan Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı M. Zeki Gürcün, ziyaretlerine tüm hızıyla devam edi

GÜNDEM 12.11.2013 11:48:00 0
 Gürcün, “En iyi hizmet için çalışacağız”
SIKINTILARINI VE TALEPLERİNİ DİNLEDİ
CHP Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı M. Zeki Gürcün önceki gün de sırasıyla Serhat Sürücü Kursu Müdürü Serhat Karakoç, Çolakoğlu Sürücü Kursu Müdürü Mete Çolak, Başarı Sürücü Kursu Müdürü Filiz Pelindağ Şahin’i ve AK Partili İl Genel Meclis Üyesi Ercan Çorbacı’yı ziyaret etti. Ziyaretlerinde sürücü kurslarının sıkıntılarını ve taleplerini dinleyen M. Zeki Gürcün daha sonra Öz Dilay Sürücü Kursu İşletmecisi ve CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Saim Özkan ile işletme müdürü Benan Yıldız’ı da ziyaret etmeyi ihmal etmedi.
 
 
 
 
ÇÖZÜM YOLLARINI ÇOK İYİ BİLİYORUM
M. Zeki Gürcünün ziyaretlere noktasındaki son durağı ise yeni kurulan ve 17 Kasım’da açılış yapacak olan Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği oldu. Gerçekleştirdiği ziyaretlerde yetkililere kendisini tanıtan M. Zeki Gürcün, CHP’de adayın nasıl belirleneceği konusunda da bilgiler verdi. Çerkezköy’ün sorunlarını ve bu sorunların çözüm yollarını çok iyi bildiğini kaydeden Gürcün, göreve gelmesi halinde Çerkezköy halkına en iyi şekilde hizmet etmek için çalışacağını ifade etti.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ