"Futbolu Ailem İçin Oynuyorum"

16 Ocak 1998 İstanbul Üsküdar doğumlu olan Ramazan Çildan Kırklarelisporun U-16 takımına transfer oldu.

SPOR 10.11.2013 17:57:00 0
 "Futbolu Ailem İçin Oynuyorum"
Futbola arkadaşları ile sabahın ilk ışıklarında mahallede oynayarak başladığını belirten Çildan" Sabahın köründe evden çıkar, akşam hava kararana kadar arkadaşlarım ile mahallede futbol oynardım. Futbola 10 yaşında Balaban Futbol okulunda başladım. Daha sonra İstasyonspor'da oynamaya başladım. İstasyonspor'dan sonra ise Lüleburgazspor'a transfer oldum. Son olarak 1 ay önce Kırklarelispor'un alt yapı sorumluları beni beğenmiş ve transfer etmek istemişler. Bana Kırklarelispor'a gelir misin dediler. Bende kabul ettim" dedi.
 
“AİLEM GELİYOR”
Oyuncuların çoğunun futbolu kendileri için oynadığını dile getiren genç yıldız adayı Ramazan Çildan"Oyuncuların çoğunun futbolu kendileri için oynadığını düşünüyorum. Bense ailem için futbol oynuyorum. Aileme ve çevremdeki ihtiyaç sahipleri arkadaşlarıma yardım etmek için futbol oynuyorum. İnşallah ileriki yıllarda futboldan kazanacağım para ile elimden geldiğince hepsine yardım edebilirim. Bu düşünce, futbol oynarken bana güç veriyor. Benim için ilk başta ailem geliyor" ifadelerini kullandı.
 
“ÖRNEK ALIYORUM”
Sol açık ve forvet mevkiinde oynayabildiğini söyleyen Ramazan Çildan" Futbola başladığımda idolüm Brezilyalı Ronaldinho'ydu. Daha sonra ise eski Beşiktaş'lı Quaeresma'yı örnek almaya başladım. Yaptığı hareketler ve sahadaki duruşunu çok beğeniyorum" diye konuştu. Ticaret Meslek Lisesinde eğitimini sürdürdüğünü belirten Ramazan Çildan, önümüzdeki yıllardaki hedefinin Süper Ligteki bir takıma transfer olmak ve milli takım forması giymek istediğini belirtti.