Demirel, “İlçemiz için proje üreten herkese kapımız açık”

AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Aday Adaylarından Şakir Demirel de aday adaylığı açıklamasını Beyaz Saray Düğün Salonu’nda gerçekleştirdi.

GÜNDEM 8.11.2013 21:21:00 0
 Demirel, “İlçemiz için proje üreten herkese kapımız açık”
KATILIMCILARA ÇİÇEK ATARAK TEŞEKKÜR ETTİ
Beyaz Saray Düğün Salonu’nda dün saat 19.00’da başlaması planlanan Şakir Demir’in aday adaylığı açıklama programı saat 20.00’da başladı. Başta Kapaklı’da ikamet eden Sinoplular olmak üzere çok sayıda vatandaş salonu doldurdu. AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı Şakir Demirel sevenlerinin alkışları eşliğinde salona giriş yaptı. Protokol üyeleri ile tek tek tokalaşan Şakir Demirel, kendisini yalnız bırakmayan destekçilerine çiçek atarak teşekkür etti.
 
COĞRAFİ SINIRLARIMIZ 200 MİLYON METREKAREYE YÜKSELDİ
Program AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı Şakir Demir’in fotoğraflarının yer aldığı slayt gösterimi ile devam etti. Tam 16 dakika süren slayt gösterisi sırasında salonu dolduran vatandaşların bir kısmı salondan ayrıldı. Slayt gösteriminin ardından konuşan Şakir Demirel, ilçe statüsüne yükselen Kapaklı’nın coğrafi sınırlarının 352 milyon metrekareden, 200 milyon metrekareye yükseldiğini kaydetti. Kapaklı’ya kuruluşundan bugüne kadar hizmet eden herkese teşekkür ederek konuşmasına devam eden Demirel, “Ayrıca Kapaklımızı ilçe, Tekirdağ’ı Büyükşehir yapan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyorum. Bundan sonra görev bize düşmektedir. Ahde vefa göstermemiz gerekiyor” diye konuştu.
 
SORUNLARA ÇÖZÜMLER ÜRETİP HIZLI BİR ŞEKİLDE İŞLEME GEÇİRECEĞİZ
Büyükşehir yasası ile birlikte Kapaklı’ya bağlanan Karaağaç beldesinin 21 milyon metrekarelik alana sahip olduğunu belirten Demirel, “Karaağaç’ın sorunlarını biliyoruz. Yerinde inceleyip en kısa zamanda çözüm üreteceğiz. Bahçeağıl 16,5 milyon, Karlıköy 23 milyon, Uzunhacı 27 milyon, Pınarca 50 milyon metrekare alanı ile Kapaklımıza katılmış köylerimizdir. Köylerimizle ilgili sorunlara çözümler üretip hızlı bir şekilde işleme geçireceğiz. Bu köylerimizin de meydan projeleri, planlama, ulaşım mastır plan yapıp ulaşım sorununu çözeceğiz. Belediyeciliğin ustası olan Başbakanımızdan aldığımız güç ile Kapaklı’ya daha iyi hizmet edeceğiz” dedi.
 
BAŞBAKAN İSTANBUL’U MARKA BİR ŞEHİR YAPTI
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul’u 4,5 yılda çöp yığını olmaktan kurtardığını söyleyen Demirel, “Haliç’i temizledi. Istranca dağlarından İstanbul’a su getirip su sorununu çözdü. Altyapı ve üst yapısıyla İstanbul’u marka bir şehir yaptı. Kapaklı için proje üreten, söz söylemek isteyen herkese kapımız açıktır. Eğer Allah nasip eder de seçilirsem, Kapaklı’ya hizmet etmek için yola çıkmış diğer arkadaşlarımızın projelerini, bilgi ve tecrübelerini dikkate alarak Kapaklı’ya en güzel hizmeti sunacağıma söz veriyorum. Ancak aday olmamam halinde de düşünce ve projelerimi diğer arkadaşlarımla paylaşacağım. Başbakanımız, Kapaklımız, halkımız için aday olacak arkadaşlarımızın her zaman yanında olacağım ve destek vermeye devam edeceğim” ifadelerini kullandı.
 
ALLAH BİZİ UTANDIRMASIN
Konuşmasının sonunda “İnsanların en hayırlısı insanlara hizmet edendir” hadisine vurgu yapan Şakir Demirel, “Hizmet aşkıyla çıktığımız bu yolda Allah bizi utandırmasın. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi. AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı Şakir Demirel’in aday adaylığı açıklama programına AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Şık, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, AK Parti Kapaklı Kadın Kolları Başkanı Sevgi Aksoy, AK Parti Kapaklı Belediye başkan Aday Adayları, çok sayıda partili ve yüzlerce vatandaş katıldı. AK Parti aday adaylığı açıklama programları nedeniyle Beyaz Saray Düğün Salonu önünü mesken tutan simitçi ve kestaneciler ise, yine karlı bir günü geride bırakmanın mutluluğunu yaşadı. 
 
Haber / Ahmet KARDEŞ