Kapaklı 'da DOSTLUK kazanacak

1.Amatör Küme B Grubu’nda zirve mücadelesi veren Sitespor ile Kapaklıspor ligin 7.hafta karşılaşmasında Kapaklı Sahası’nda karşı karşıya gelecek. Karşılaşma öncesi iki takım yöneticileri

SPOR 8.11.2013 19:36:00 0
 Kapaklı
1.Amatör Küme B Grubu 6.hafta karşılaşmasında Kapaklıspor ile Sitespor zorlu karşılaşmaya çıkacaklar.
 
ŞAMPİYONLUK İÇİN DOSTÇA MÜCADELE
Haftaya ikinci sırada giren Sitespor geride kalan 6 haftada 5 müsabakaya  çıktı. Geçtiğimiz haftayı maç yapmadan geçen Site spor 5 maçta 5 galibiyet elde etti. 17 gol atan Sitespor kalesinde sadece 3 gol gördü. Kapaklıspor ise 5 maçta 4 galibiyet elde ederken 1 karşılaşmadan ise mağlubiyetle ayrıldı. 15 gol atan Kapaklı spor kalesinde 5 gol gördü.
 
 
 
 
 
 
HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR
Maç öncesi hazırlıklarını Kapaklı Sahası’nda sürdüren her iki ekipte ,  son antrenmanın ardından hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başlayacak. Sitespor 2.Başkanı Çağdaş Sucu " Kapaklıspor karşısında çok önemli bir mücadeleye çıkacağız. Karşılaşmanın dostluk çerçevesi içinde geçmesini diliyorum. Spor  yalnızca kazanmaya odaklanılan bir oyun değildir. İki kardeş takımın birlik ve beraberlik içerisinde, centilmenliğin ön planda olduğu bir müsabaka olması en büyük temennimizdir. Pazar günü oynanacak müsabakaya tüm futbolseverleri davet ediyor ve her iki takımada başarılar diliyorum." dedi.
 
“HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK”
Kapaklı spor Basın Sözcüsü Erol Buz, Site spor karşısında kritik bir karşılaşmaya çıkacaklarını söyleyerek “Sezon öncesi hedefimizi şampiyonluk olarak belirledik. Bu hedef yolunda emin adımlarla ilerliyoruz.” Dedi. Geride kalan haftalarda Ulaş Belediye spor yenilgisi dışında diğer karşılaşmalardan hedefledikleri sonuçlarla ayrıldıklarını kaydeden Buz “şimdi önümüzde Site spor maçı var. Kapaklı Sahası’nda rakibimiz karşısında galibiyet mücadelesi vereceğiz. İnşallah karşılaşmadan galibiyetle ayrılan taraf biz oluruz”
dedi.
 
“CENTİLMENLİK DİLİYORUM”
Her iki kulübün de Kapaklı kulübü olduğunu kaydeden Erol Buz “karşılaşmanın dostluk ve sportmenlik içerisinde geçmesini diliyorum. Spor dostluk ve kardeşliktir. Bu bağlamda bu maçın da dostluk ve kardeşliğe katkı sağlamasını diliyorum.” ifadelerine yer verdi
 
Haber/Ahmet KARDEŞ