AK Partili aday adayları birlik beraberlik mesajı verdi

AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayları Vezirköprülüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde birlik beraberlik mesajları verdi.

SİYASET 6.11.2013 20:53:00 0
AK Partili aday adayları birlik beraberlik mesajı verdi
 10 ADAY ADAYI DA KONUŞTU
AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı, Vezirköprülüler Derneği’ne çıkarma yaptı. On belediye başkan aday adayının da katılmış olduğu ziyaret renkli görüntülere sahne oldu.  Ziyarette her aday adayına konuşması için süre verildi. İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ aday adaylarının konuşmasından önce ziyaretin amacı hakkında bilgi verdi. Demirbağ, “Geçtiğimiz kış, dernek ve kahvehane ziyaretlerimize mütemadiyen devam etmiştik. Yazın ziyaretlerimizi esnafla sınırlandırdık. Tekrar kışa dönmemiz nedeniyle dernek ve kahvehane ziyaretlerimize daha sıklıkla devam edeceğiz. Burada 10 belediye başkan aday adayımız bulunuyor'' dedi.
 
BAŞÖRTÜSÜ MESELE OLMAKTAN ÇIKTI
AK Parti’nin iktidara geldikten sonra ülkede çok köklü değişiklikler ve yenilikler yaptığına vurgu yapan Demirbağ, “AK Parti iktidar olduktan sonra 6 bin kilometre olan bölünmüş yol miktarına 16 bin kilometre daha ilave edilmiştir. Hastane ve ilaç kuyrukları ortadan kaldırılmıştır. Demokratikleşme ve insan hakları konusunda yapılan değişiklikler küçümsenmeyecek niteliktedir. Hiç kimsenin cesaret edemediği türban meselesini AK Parti hükümeti çözmüştür. Merve Kavakçı’nın meclisten çıkarılması unutulur gibi değil. Önemli olan Başbakanın dik duruşunun geçen seçimlerde olduğu gibi bu seçimlerde de desteklenmesidir” ifadelerini kullandı.
 
BAYRAÐI YENİLEYEREK DİKECEÐİZ
Başkan Demirbağ’ın konuşmalarından sonra belediye başkan aday adayları söz aldı. İlk konuşmayı yapan Tuncay Yegin, önemli olanın AK Parti’nin seçimleri kazanması olduğunu ve 31 Mart’ta, AK Parti bayrağını yenileyerek yeniden Çerkezköy’e dikeceklerini belirtti. Yegin, “Sadece Çerkezköy Belediye Başkanlığını kazanmak, partimiz bakımından bir başarı olarak değerlendirilmemelidir. Çerkezköy Belediye Başkanlığı ile birlikte büyük şehir belediye başkanlığını da Başbakan’ımıza sunmak için azamı derecede çalışmak zorundayız” dedi.
 
USTALIK DÖNEMİNE ADAY
Vezirköprülüler Derneği ziyaretinde konuşan Belediye Başkanı Ertem de her zaman Vezirköprülülerle güzel ilişkiler içerisinde olduklarını ve bu seçimde de eskiden beri süregelen birlikteliğin sandığa yansımasını istedi. Ertem, “Vezirköprülülerin yüzde doksan beşi AK Partilidir. Vezirköprülüleri spekülatif bir faaliyet içerisinde göremezsiniz. On yıldır Çerkezköy Halkına hizmet etmekteyim. Bir beş yıl daha aynı göreve talip olduğumu belirterek siz değerli Vezirköprülülerin desteklerini bekliyorum. Bu görevi ustalık dönemim adına istiyorum. Bu, ferdi bir çalışma olarak değerlendirilmemelidir. Kim aday olursa olsun o ismin altında Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası bulunacak. Sizlerin bu aday adayının arkasında durmanız, Çerkezköy’ü Trakya’nın parlayan yıldız yapacaktır” diye konuştu.
 
MUHALEFET HIRSIZLARI KABUL EDİYOR
Yaklaşan yerel seçimlerde hiç kimsenin ‘bana ne’ demeye hakkı olmadığını sözlerine ekleyen Ertem, “AK Parti’ye inanan ve Recep Tayyip Erdoğan’ı seven herkes, bu mücadelenin içinde yer almakla yükümlüdür.  Muhalefetin, Gezi Parkı olaylarında, beş ağacı bahane ederek neler yaptıklarını gördük. Bunlara fırsat vermemeliyiz. Bunu sağlamak için herkes elinden geleni yapmak zorundadır.  Ak Parti yi yok etmek adına en büyük hırsızlıkları yapan kişiler, partilere kabul ediliyorlar. Bunlar büyük hesaplar sonucunda yapılıyor.  Oylarımızı SP ve BBP ye vererek zay etmemeliyiz. Vatanını, Milletini seven herkes, Ak Parti bayrağı altında toplanmalıdır” dedi.
 
BAYRAÐI YENİ BİR ARKADAŞIMIZ TAŞIYACAK
Dört ay sonra AK Parti bayrağını aday adayları içinden yeni bir arkadaşın taşıyacağını belirterek sözlerine başlayan Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, “Bu vatandaşımızın taktiri olacaktır. Bir ay sonra on aday adayı içinden bir kişi adayımız olarak halkımızla kucaklaşacak. Beş yıl boyunca Kızılpınar Halkının hizmetinde oldum. Sizlerden bir beş yıl daha istiyorum. Bu kez Çerkezköy’de aynı göreve talibim. AK Partili belediyelerle diğer partili belediyeleri mukayese ettiğinizde arada çok büyük farklar olduğunu göreceksiniz. İşte Kapaklı ve Saray. Bize en yakın belediyeler olmalarına rağmen halka hizmet noktasında bizimle aynı kefeye konmaları mümkün değildir. Hizmetlerin devamı bakımından, AK Parti etrafında kenetlenmek zorundayız” dedi.  
 
BAŞBAKAN DÜNYA LİDERİDİR
Çerkezköy Belediyesi AK Parti aday adayları içinde tek bayan olan Aynur Düzgünel de konuşmasında Ali Ertem’in iyi bir başkan olmasına rağmen yeterli seviyede hizmet veremediğini belirtti. Düzgünel, “Almanya’da yaşadığım uzun yıllar zarfında ne elektrik, nede su kesintilerine rastlamadım. Türkiye’ye döndüğümde, İstanbul Belediye Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da aynı strateji ile halka hizmet ettiğini, bu vesile ile suların kesilmediğini gördüm. Recep Tayyip Erdoğan bu ve buna benzer birçok özelliği nedeni ile Türkiye’nin bir değeridir. O bir Dünya lideridir” dedi. On belediye başkan aday adayının konuştuğu Vezirköprülüler ziyareti gece geç saatlerde sona erdi.
 
Haber / Asim YAVUZ