Eaton’dan manidar mesaj

Polimer Kauçuk Sanayi Pazarlama A.Ş. tarafından düzenlenen resim yarışmasında dereceye giren öğrenciler, önceki gün Golden Palas Otel’de düzenlenen ödül töreninde laptopla ödüllendirildi.

GÜNDEM 6.11.2013 20:28:00 0
Eaton’dan manidar mesaj
 RESİMLER FARKLI AMA MESAJ AYNI
4-7 ve 8-12 yaş gruplarındaki çocukların katıldığı ve 600 çalışanın çocuklarının yaptığı resimlerden sergilenmeye layık görülenler, önceki gün Çerkezköy Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan stantta sergilendi. Eaton firmasının üst düzey yöneticilerinin de ziyaret ettiği sergideki resimler, Çerkezköylülerden büyük ilgi gördü. Resimlerin her birinin hikayesinin farklı olmasına rağmen verilmek istenen mesaj aynıydı. Miniklerin iş güvenliği konusunda farkındalık uyandırmak için yaptıkları birbirinden güzel resimler Çerkezköylülerde hayranlık uyandırdı. 
 
24 RESİM ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ
Birbirinden güzel resimlerin Çerkezköy Cumhuriyet Meydanı’nda sergilenmesinin ardından saat 17.00’da da Golden Palas Otel’de ödül töreni düzenlendi. Ödül törenine Eaton firmasının üst düzey yöneticileri Jeffrey Finch, Stephen Noble, Craig Hill, Raja Rajagopalan, Chris Schadewold, fabrika müdürü Zeki Dinç, fabrikanın iş güvenliği ve çevre müdürü Fikret Avcu, Petrol-İş Sendikası İstanbul Şube Başkanı Reşat Tüysüz, fabrika çalışanları ve aileleri katıldı. İş güvenliği ile ilgili kampanya düzenlemek istediklerini ve bu çerçevede attıkları ilk adımın resim yarışması düzenlemek olduğunu ifade eden Eaton İş Güvenliği ve Çevre Müdürü Fikret Avcu, 700 çocuğun katıldığı yarışmada 24 resmin ödüle layık görüldüğünü kaydetti.
 
BAŞARABİLDİYSEK NE MUTLU BİZE
Kampanyaya gösterilen ilgiden memnun kaldıklarını söyleyen Fabrika Müdürü Zeki Dinç ise yarışmaya katılan herkesi kutladığını belirtti. Kampanyanın amacının iş güvenliğinde farkındalık yaratmak olduğunu kaydeden Dinç, “Bunu başarabildiysek ne mutlu bize” dedi. Çalışanların aileleri ile bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Fabrikanın üst düzey yöneticilerinden Stephen Noble ise, çocuklara “Bu kampanyada ve yarışmada yer almaktan keyif aldınız mı?” sorusunu sordu. Çocuklardan “Evet” cevabı alan Noble, kendisinin de çok keyif aldığını ifade etti. Güvenlik konusunun küçük yaşta başladığına dikkat çeken Noble, “Anne babalar için en önemli şey çocuklarının güvenliğidir. Ben Türk değilim ama Türkiye’de kaldığım sürede gördüm ki Türkler için aile değerli bir kavram. Burada bulunan anne babalar için çocuklarının güvenliği çok önemli ama asıl önemli olan bunu aile güvenliği haline getirebilmek. Çünkü aile hepimiz için önemli” diye konuştu.
 
EATON DA AİLENİZİN BİR PARÇASI
Çalışanlarının günlerinin önemli kısmını fabrikada geçirdiğini bu nedenle Eaton fabrikasının da bu ailenin bir uzantısı olduğunu kaydeden Stephen Noble, “Bu kampanya ile amacımız 2 aileyi bir araya getirmek ve çocukların aracılığıyla ailelerin güvenliğini artırmaktı” ifadelerini kullandı. Stephen Noble, kampanyaya katılan tüm çalışanlara ve çocuklarına teşekkür etti. Konuşmaların ardından ödül törenine geçildi. Yarışmada dereceye giren Hatice Ruşen Polat, Efecan Yeşilırmak, Gamze Ayar, Furkan Güler, Umut Erdil, Aslı Tunca, Nisa Dilek, Savaş Ak, Efe Polat Balaban, Erol Emre Öner, Melihcan Atan, Eylül Ağça, Rümeysa Ekim, M.Furkan Ertuğrul, Emirdoğan Okur, Kürşat Topçu, Melike Güneş, Elif Topakkaya, Göktuğ Dere, Minel Köse, Selim Öğcü, Koray Türkmen, Asiye Nur Özdemir ve Berke Çolak’a fabrika üst düzey yöneticileri tarafından plaket verilirken, ödül olarak da diz üstü bilgisayar verildi. Ödül töreninde çocuklarla şakalaşan fabrika yöneticileri, ödüllerini almak için sahneye aileleri ile birlikte çıkan çocuklarla fotoğraf da çektirdi.
 
24 ÇOCUÐA ÖDÜLLERİ VERİLDİ
Resim yarışmasında dereceye giren 24 çocuğa ödüllerinin ve plaketlerinin takdim edilmesinin ardından fabrika yöneticileri, dereceye giren çocuklar ve aileleri ile birlikte fotoğraf çektirdi. Üzerinde Eaton firmasının logosunun yer aldığı pasta da hep birlikte kesildi. Çocukların çizdiği resimler otelde de sahnelenirken, resimlerin bir örnekleri de çocuklara verilerek odalarına asmaları istendi. Eaton yetkilileri, çocukların çizdiği resimlerin fabrikada da sergileneceğini ifade etti. Fabrika yöneticileri ile çalışanların ve ailelerinin bir araya geldiği ödül töreni kokteyl ile sona erdi. Ödül töreninde çocuklara Eaton logosunun yer aldığı tişört ve şapka da dağıtıldı.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ