ETSO, üyelerinin sağlığını da takip edecek

Edirne Ticaret ve sanayi Odası (ETSO) üyelerinin sağlık durumları ile ilgili tüm danışma, iş ve işlemlerini takip edeceği bir sistem kurdu.

GÜNDEM 6.11.2013 19:25:00 0
ETSO, üyelerinin sağlığını da takip edecek
 ÜYELERİMİZİN YANINDAYIZ
Konuyla ilgili açıklama yapan ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt sağlığın tüm ihtiyaçların başında geldiğini ifade etti. Bu konuda üyelerimizin yanında ve onlara destek olmanın önemi ile Edirne’de sağlık konularında hizmet veren kamu hastanelerimizdeki her türlü iş ve işlemlerinin takibinin Odamız vasıtasıyla yürütülmesini sağlamak üzere Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği ile yaptıkları ön görüşme neticesinde memnuniyet verici bir sonuç elde ettiklerini söyleyen Zıpkınkurt, “Burada kendilerine desteklerinden dolayı Odamız adına teşekkürlerimizi sunuyorum. Yoğun iş temposu içerisinde hastaneye gitmekte, hastanedeki işlemlerini gerçekleştirmekte sıkıntı yaşayan üyelerimiz adına Odamız, Edirne İl ve İlçelerindeki Kamu Hastanelerinden Üyelerimizin Sağlık durumları ile ilgili tüm danışma, iş ve işlemlerini Odamızın takip edeceği bir sistem oluşturuldu. Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliğinin belirlediği bir personel ve Odamızın belirlediği bir personel ile koordineli bir şekilde çalışma yapılarak üyelerimize bu konuda hizmet vermeye bu gün itibarıyla başlamış bulunmaktayız” dedi.
Sistemin işleyişi ile üyelerin sağlık konusundaki kamu hastanelerindeki tüm işlemlerini konusunda ETSO’nun görevlendirdiği personeline 02842251014 - dahili 129 numaralı telefondan veya earpaci@etso.org.tr adresine mail göndermek suretiyle destek talebinde bulunulabilecek.

Kaynak: İHA