Yüceer, “Ortada bir emek hırsızlığı var”

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclis Üyesi ve Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Çerkezköy’de partisinin adının karıştığı anket skandalı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

GÜNDEM 4.11.2013 19:33:00 0
 Yüceer, “Ortada bir emek hırsızlığı var”
BİZİ İLGİLENDİREN ALINTERİ HIRSIZLIÐIDIR
Bahse konu anketin kim tarafından yaptırıldığının bir önemi olmadığını ifade eden Candan Yüceer, “Ortada bir emek hırsızlığı var. Olayın beni ilgilendiren kısmı aday adaylarımdan birinin tutum ve davranışıdır. Bizi ilgilendiren alınteri hırsızlığıdır. Emek hırsızlığıdır” dedi. Parti için aday adaylarının birbirinden farkı olmadığını kaydeden Candan Yüceer, “İnsanlar özgürce aday adayı oldular. Aday adayları demokratik bir şekilde yarışıyor ve çalışıyorlar. Bu bizim onurumuzdur, gururumuzdur, şerefimizdir. Aday adayımızın bu yaptığı kabul edilebilir bir şey değil. Ben olayın bu kısmına üzüldüm” açıklamalarında bulundu.
 
ANKETİ KİMİN YAPTIRDIĞI ÇOK ÖNEMLİ DEÐİL
Skandal anketi genel merkezin ya da aday adaylarının kendilerinin yaptırabileceğini ifade eden Yüceer, “Her parti anket yaptırıyor. Bu anketi benim partimin yaptırıp yaptırmadığı çok önemli değil. Geçmişte acı tecrübelerimiz var. Ama artık bir şeyler farklı olsun diye mücadele veriyoruz. Tüm partilere ve yurttaşlarımıza örnek olan birlik beraberlik içinde çalışma örneği gösteriyoruz. Önemli olan herkesin alın terine emeğe saygı göstermesidir. Yurttaşlarımız birine teveccüh gösterecek ve biri aday çıkacak. Bizim sağlamaya çalıştığımız budur” ifadelerini kullandı. 
 
HER PARTİDEN EMEK HIRSIZLARI ÇIKACAKTIR
Yaşanan anket skandalının ardından CHP Çerkezköy’de herhangi bir karışıklığın olmadığının altını çizen Milletvekili Candan Yüceer “CHP’de karışacak bir durum yok. Her şey gayet güzel gidiyor. Hem parti içi demokrasi hem de genel çerçevede çalışmalarımız gayet güzel gidiyor. Her partiden alınteri hırsızları emek hırsızları çıkacaktır. Önemli olan bunu engellemektir” diye konuştu.
 
Haber / Şaban KARDEŞ