Kapaklıspor Ahımehmet’i gole boğdu 11-0

Tekirdağ 1.Amatör Küme B Grubu’nda mücadele eden temsilcilerimizden Kapaklıspor altıncı hafta karşılaşmasında evinde Ahımehmet Gençlikspor ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında ilk devre

SPOR 4.11.2013 18:51:00 0
 Kapaklıspor Ahımehmet’i gole boğdu 11-0
Tekirdağ 1.Amatör Küme B Grubu’nda şampiyonluk hedefleyen Kapaklıspor evinde Ahımehmet Gençlikspor’u çok farklı geçti.
 
KAPAKLISPOR UFUK İLE ÖNE GEÇTİ
Pazar günü Kapaklı Sahası’nda saat 13.00’de oynanan karşılaşmaya temsilcimiz Kapaklıspor başladı. Taraftarının desteği ile maça ilk dakikalardan itibaren rakibine üstünlüğünü kabul ettiren Kapaklıspor sağlı sollu ataklarla rakip kalede etkili olmaya çalıştı. Rakip kaleyi abluka altına almayı başaran Kapaklıspor arzuladığı gole karşılaşmanın 10.dakikasında Ufuk ile ulaştı. Sağ kanattan gelişen atakta defansın arkasına iyi sarkan Ufuk yerden düzgün vuruşla topu ağlara göndererek skoru 1-0 yaptı.
 
FARK İKİYE ÇIKTI
Gelen golle birlikte rahatlayan Kapaklıspor karşılaşmanın kalan dakikalarında fark mücadelesi verdi. Rakibi karşısında etkili bir futbol ortaya koyamayan Ahımehmet Gençlikspor Kapaklıspor kalesine gelmekte zorlandı. Sağ ve sol kanadı etkili bir futbol ortaya koyan Kapaklıspor taraftarını müthiş bir futbol ortaya koydu. Ataklarını sıklaştıran ev sahibi ekip Kapaklıspor karşılaşmanın 40.dakikasında Sezer’in ayağından bulduğu şık golle karşılaşmada 2-0 öne geçti.
 
KAPAKLISPOR  RAHATLADI
Farkın ikiye çıkması ile birlikte konuk ekip Ahımehmet Gençlikspor oyun disiplininden tamamen koptu. Rakibi karşısında çok rahat futbolunu sürdüren Kapaklıspor karşılaşmanın 43.dakikasında farkı üçe çıkardı. Günün başarılı ismi Fahrettin ceza sahası içinde topla buluştu. Şık bir vuruş ile topu ağlara gönderen Fahrettin skoru 3-0 yaptı. İlk devrenin kalan dakikaları karşılıklı ataklarla gelişti. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmanın ilk devresini Kapaklıspor 3-0 önde tamamladı.
 
GOLLER ARKA ARKAYA GELDİ
Karşılaşmanın ikinci yarısını 3-0’lık üstünlük ile tamamlayan Kapaklıspor karşılaşmanın ikinci devresine de fırtına gibi başladı. Rakip kalede müthiş ataklar geliştiren Kapaklıspor karşılaşmanın 48.dakikasında farkı dörde çıkardı. Fahrettin’in pası ile hareketlenen Ufuk kendisinin ikinci takımının dördüncü golünü kaydetti. Bu dakikada sonra da Kapaklıspor’un gol sağanağı devam etti. Rakip kalede etkinliğini tamamen kabul ettiren Kapaklıspor 58.dakikada bu sefer Fahrettin ile beşinci golünü buldu. Çok rahat futbolu karşısında şık goller bulan Kapaklıspor 65.dakikada Fahrettin ile bir gol daha bularak skoru 6-0 yaptı.
 
GOLLER YAÐMUN GİBİ GELDİ
Futbol resitali sunan Kapaklıspor kalan dakikalarda da kontrollü futbolu sürdürdü. Ataklarını devam ettiren Kapaklıspor 75.dakikada Ufuk ile bir gol daha bularak farkı yediye çıkardı. Oyun disiplininden kopan rakibi karşısında çok rahat oyun ortaya koyan Kapaklıspor yedinci golden üç dakika sonra Kadir ile skoru 8-0 yaptı. Sağ kanattan gelişen organize atakta topla buluşan Kadir şık bir vuruş ile topu ağlara gönderdi. Golleri yağmur gibi gelen Kapaklıspor’da dokuzuncu golde sahneye Cihan çıktı. Cihan önüne düşen topu iyi takip ederek topu ağlara göndererek skoru 9-0 yaptı.
 
12 PUANA YÜKSELDİ
Karşılaşmanın son dakikalarında en az bir gol için ataklar geliştiren konuk ekip Ahımehmet Gençlikspor rakibi karşısında etkili olamadı. Sağ kanattan gelmeye çalışan Ahımehmetspor iyi kapanan Kapaklıspor savunmasını geçmekte zorlandı. Karşılaşmada ataklarını sürdüren Kapaklıspor 87.dakikada Mehmet ile onuncu golü buldu. Varlık gösteremeyen rakibi karşısında goller bulmaya devam eden Kapaklıspor’da kapanışı 89.dakikada Kadir yaptı. Az adamla yakalanan Ahımehmet Gençlikspor savunmasını teker teker geçen Kadir yerden düzgün vuruşla topu ağlara gönderdi. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Kapaklıspor’un 11-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. Kapaklıspor aldığı galibiyet ile puanını 12’ye yükseltirken, Ahımehmet Gençlikspor ise altıncı hafta sonunda da puanla tanışamadı.
 
OYUNCULARI TEBRİK ETTİ
Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Kapaklıspor Genel Koordinatörü Cengiz Vural “ Bugün evimizde ligin zayıf ekiplerinden Ahımehmet Gençlikspor ile karşı karşıya geldik.Taraftarımızın desteği ile maçın başından sonuna kadar çok etkili bir futbol ortaya koyduk. Oyuncu kardeşlerimiz doksan dakika müthiş mücadelenin ardından karşılaşmadan da 11-0’lık galibiyet çıkardı. Ben bütün futbolcu kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Önümüzdeki hafta Kapaklı derbisinde Sitespor ile karşı karşıya geleceğiz. Rakibimizi mağlup ederek puan farkını eşitlemek istiyoruz. Kapaklıspor olarak bu yıl şampiyonluğu hedefliyoruz” dedi.
 
Haber/Ahmet KARDEŞ