Özalp, "Adımız Vize, Soyadımız Türkiye"

Cumhuriyet Halk Partisi, Kırklareli'nin Vize ilçesinde Belediye Başkan Adayını Veteriner Hekim Ercan Özalp olarak gösterdi.

GÜNDEM 4.11.2013 12:44:00 0
 Özalp, "Adımız Vize, Soyadımız Türkiye"
ESNAF BİR AİLENİN ÇOCUĞUYUM
1967 yılında Vize'de esnaf bir ailenin çocuğu olarak doğduğunu ifade eden Cumhuriyet Halk Partisi Vize Belediye Başkan Adayı Ercan Özalp, "1967 yılında Vize'de esnaf bir ailenin çocuğu olarak doğdum. İlkokulu Namık Kemal ilkokulunda okuduktan sonra Orta ve Lise Eğitimimi Vize Lisesinde 1984 yılında tamamladım. 1991 yılında İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesinden mezun oldum. 1992 – 1994 yıllarında Tekirdağ İli Saray belediyesinde, 1994 – 2011 yıllarında Vize Belediyesinde Veteriner Hekim olarak görev yaptım” dedi.
 
HERŞEYİN EN İYİSİNE LAYIKLAR
Halen serbest Veteriner Hekim olarak kendi kliniğinde hizmet verdiğini kaydeden Ercan Özalp, “Evli ve 2 çocuk babasıyım. 30 Mart 2014'te yapılacak olan yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partinden Vize Belediye Başkan adayıyım. Vize'de doğdum, Vize'de büyüdüm, Vize'de çalıştım. Vize'de yaşamaktan Vize'li olmaktan her zaman büyük bir onur duydum. Güzel Vize'mizin güzel insanlarının her şeyin en iyisine layık olması gerektiğine inanıyorum. Adımız Vize Soyadımız Türkiye diyerek, Cumhuriyet Halk Partisinden Belediye Başkanı Adayı oldum" açıklamalarında bulundu.
 
Haber / Asim YAVUZ