Kültür merkezi 18 ayda bitecek

Edirne’nin Uzunköprü İlçesi Belediye Başkanı Enis İşbilen, “Kültür Merkezi’nin 18 ay gibi kısa bir sürede bitirilmesini hedefliyoruz' dedi.

GÜNDEM 4.11.2013 12:00:00 0
 Kültür merkezi 18 ayda bitecek
UZUNKÖPRÜ İÇİN ÇOK BÜYÜK BİR YATIRIM
Her zaman hizmetlerin yanında olduğunu belirten Uzunköprü Belediye Başkanı Enis İşbilen, "Osmanlı’ya yıllarca başkentlik yapmış olan Uzunköprü'ye her şey yakışır. Görüldüğü gibi Uzunköprü Kültür Merkezi çalışmaları bugünden itibaren resmen başladı. Bu proje Uzunköprü için çok büyük bir yatırımdır" dedi.
 
TASARIMIYLA BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR
İşbilen, temel kazma çalışması yapılan Kültür Merkezi’nin projesinin değişik tasarımıyla ilgi gördüğünü belirterek, “Kültür merkezinde tiyatro ve konferans gibi görsel etkinliklerde kullanılması amacıyla 543 kişi kapasiteli çok amaçlı salon yer alıyor. Ayrıca 142 izleyici kapasiteli sinema salonu, 77 seyirci kapasiteli tiyatro salonu, 100 dinleyici kapasiteli seminer salonu, müzik ve folklor salonu, oyun salonu, bowling salonu, kafeterya, banka, ofisler, büfe, sergi alanları, hobi salonları, restoran, mutfak, gelin odaları, vestiyer, sığınak, 59 araç kapasiteli otopark da Kültür Merkezi’nde yer alacak olan diğer bölümler arasında sıralanabilir” açıklamalarında bulundu.
 
Haber / Asim YAVUZ