Aşırı hız ve alkol beraberinde kazayı getirdi

Çerkezköy’de dün saat 18.00 sıralarında bir motosikletin otomobile çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

GÜNDEM 3.11.2013 19:32:00 0
 Aşırı hız ve alkol beraberinde kazayı getirdi
MOTOSİKLET OTOMOBİLE ÇARPTI
Edinilen bilgilere göre kaza Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Köşem Kavşağı mevkiinde meydana geldi. Öztark Caddesi’nden Narin Caddesi’ne seyir halinde olan, Özkan Karagöz yönetimindeki 59 UC 647 plakalı motosiklet, Kuru Sokak’tan Öztrak Caddesi’ne girmekte olan Mehmet Keçici yönetimindeki 39 DV 734 plakalı otomobile yandan çarptı. Görgü tanıklarının ifadesine göre kazada yaralanan motosiklet sürücüsü Özkan Karagöz’ün aşırı hızlı olduğu iddia edilirken, aynı zamanda da kaza sırasında yanında olan arkadaşı Koray Şarlıyan ile birlikte alkollü olduğu gözlendi.
 
 
YOL TRAFİÐE KAPANDI
Yaralılar Özkan Karagöz ve arkadaşı Koray Şarlıyan’a ilk müdahale çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından yapıldı. Daha sonra 112 ekiplerince Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Kaza nedeniyle yaklaşık yarım saat trafiğe kapanan yol, kazaya karışan otomobil ve motosikletin çekici vasıtasıyla yoldan kaldırılmasının ardından tekrar trafiğe açıldı. Kaza nedeniyle olay yerine toplanan çok sayıda meraklı vatandaş, görevlilerin işini yapmasını güçleştirdi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
 
Haber / Asim YAVUZ