Takla atan araçtan sağ çıkamadı

Ergene’de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini yitirdiği otomobil takla attı. Kazada, folklor eğitmeni 23 yaşındaki Özge Battal hayatını kaybetti, 3 kişi ise yaralandı.

GÜNDEM 3.11.2013 18:11:00 0
 Takla atan araçtan sağ çıkamadı
OTOMOBİL TAKLA ATTI
Kaza, sabah saat 10.00 sıralarında Ergene-Çorlu yolu Marmaracık mevkiinde meydana geldi. Dün akşam Karamehmet köyünde bir arkadaşlarının asker eğlencesine katılan ve geceyi burada geçirdikten sonra Çorlu'ya dönmek için 59 UR 862 plakalı otomobille yola çıkan Erdem Sedef, sollama yaptığı sırada direksiyon hakimiyetini yitirince otomobil takla attı. Sedef kazayı yara almadan atlatırken, otomobilde bulunan ve yaralanan arkadaşları Özge Battal, Hatice Yaman, Sinem Kurt ve Gizem Kurt, olay yerine gelen ambulanslarla Çorlu Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Ancak yaralılardan Özge Battal yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
 
170 PROMİL ALKOLLÜ ÇIKTI
Kaza sonrası büyük şok yaşayan Erdem Sedef, jandarma ekiplerine olay yerinde kazayı şöyle anlattı: “Asker eğlencesinden dönüyorduk. Sollamaya çıktım. Hızım 100-110 kilometre civarındaydı. Sonra direksiyon hâkimiyetimi kaybettim ve kaza oldu. Gözaltına alınan ve 170 promil alkollü çıkan sürücü Erdem Sedef Çorlu İlçe Jadarma Komutanlığı'na götürüldü. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
 
Haber / Menşure KARDEŞ