Esnaftan Baysan'a pankartlı teşekkür

Çorlu’da Şehit Teğmen Yavuzer Caddesi'nde faaliyet gösteren esnaflar, verdiği hizmetlerden dolayı Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'a astıkları pankart ile teşekkür ettiler.

GÜNDEM 1.11.2013 11:42:00 0
 Esnaftan Baysan
4. ETAP ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI
Çorlu Belediyesi 2012 yılında 4. etap altyapı çalışmaları kapsamında Şehit Teğmen Yavuzer Caddesi'nin içme suyu ve kanalizasyon hatlarını yeniledi ve bu yolda daha önce bulunmayan yağmursuyu tahliye sistemi kurdu. Daha sonra Şehit Teğmen Yavuzer Caddesi'nde TREDAŞ ekipleri tarafından elektrik hatları yer altına alındı. Altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından Çorlu Belediyesi, yürüme ve görme engelli vatandaşlarının kullanımına uygun, estetik bir görünüme sahip yeni kaldırımlar yaptı. Son olarak Park ve Bahçeler Müdürlüğü tesislerinde üretilen dev saksılarda yetişen fidanların kaldırımlara konulmasıyla yeşillendirme çalışması yapıldı.
 
YAPTIĞI ÇALIŞMALARDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ
Çorlu Belediyesi'nin verdiği bu hizmetlerden memnuniyet duyduklarını ifade eden Şehit Teğmen Yavuzer Caddesi'nde faaliyet gösteren esnaflar, hazırlattıkları pankartı yolun üzerine asarak Belediye Başkanı Ünal Baysan'a teşekkür ettiler. Esnaf astıkları pankartta, "Sn. Dt. Ünal Baysan ve Ekibine caddemize yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ederiz" ifadelerine yer verdiler.
 
Haber / Emine LALE