Mandalı kendisini eleştirenlere veryansın etti

Kapaklı Belediyesi’nde merkezi atamayla gelen ve13 aydır görev yapan Niyazi Uzun ve Doğan Aslan ettikleri yemin sonunda asaleten memur olarak atandılar. Kapaklı Belediyesi Nikâh Salonu’nda düzenlenen yemin törenine katÄ

GÜNDEM 31.10.2013 19:11:00 0
 Mandalı kendisini eleştirenlere veryansın etti
Kapaklı Belediyesinde merkezi atamayla gelen ve 13 aydır görev yapan 2 memur adayı düzenlenen yemin töreni sonrasında asaleten memur oldular.
 
FİKİR FUKARASIDIR
Kapaklı Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü’nde aday memur olarak çalışan Niyazi Uzun ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nde aday memur olarak çalışan Doğan Aslan, ettikleri yemin sonrasında memur kadrosunda yer aldılar.  Kapaklı Belediyesi Nikâh Salonu’nda dün saat 16.00’da düzenlenen yemin törenine Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, belediye başkan yardımcıları ve belediye çalışanları katıldı. İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program sonrasında konuşan Başkan Mandalı üstü kapalı bir şekilde ismini vermediği bir belediye başkan aday adayını eleştirdi. Mandalı, “Otogarı yaptığımız halde işletmeye açamadığımızı eleştiren aday adayı fikir fukarasıdır. İnşa ettiğimiz otogarı on yıllığına kiraya vermek için belediye meclisinden onay aldık. Ne var ki Tekirdağ engeline takıldık” diye konuştu.
 
SEÇİMDEN SONRA KİRAYA VERİLECEK
İmar mevzuatı konusunda da mevcut yetkilerin Büyükşehir nedeni ile belediyenin elinden alındığına dikkat çeken Mandalı, “Kazak Gölü her yönü ile insanımızın hizmetine hazır halde bulunuyor. Ne var ki o güzelim yeri kiraya veremiyoruz.  Otogar konusunda olduğu gibi Tekirdağ Kazak Gölü’nü kiraya vermemize de engel teşkil ediyor. 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimler sonrasında hem Kazak Gölü hem de otogarı on yıllığına kiraya verme imkânımız olacak” ifadelerini kullandı.
 
YEMİN ETTİLER
Başkan Mandalı tüm belediye çalışanlarının zaman zaman mevzuat nedeni ile sıkıntılar yaşamış olmalarına rağmen işlerine sadık olduklarını ifade etti. Mandalı, “Bütün çalışanlarımıza zaman zaman sert çıkışlarımız olmuştur. Bu çalışan arkadaşlarımızın mevzuatı yeterince bilmemelerinden kaynaklanmaktadır. Sizler mevzuata hakim olursanız bizim işimiz de o derece kolay olur. Bizler gelip geçiciyiz. Süremizin dolmasına çok fazla zaman kalmadı. Şayet halkımız bize yeniden görev verirse beş sene daha hizmetimize devam edeceğiz. Seçilemezsek, sizin mevzuata hakim olmanız nedeniyle acemi Belediye Başkanı da rahat edecektir” dedi. Başkan Mandalı’nın konuşmasından sonra asaleten memur olarak atanan Niyazi Uzun ve Doğan Aslan ellerini masa üzerine serilmiş olan Türk Bayrağı üzerine koyarak yemin ettiler. Uzun ve Aslan’ın asalet belgelerini Başkan Mandalı kendi elleriyle verdi.
 
Haber / Asim YAVUZ